![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Heyy baieti, Un fel de ciudat întrebare cred, dar am speranţa poate theres câteva persoane pe aici cu un pic mai mult electrice Know How decât mine. Bine deci, practic au fost reconstruirea garaj nostru, care este un proces echitabil la distanţă departe de casa. Avem 30 Amperi amoured să fie difuzate prin cablu subteran de la casa la el. Aveţi nevoie de a avea un inel principal şi lumini în garaj, aşa că ştiu că au nevoie de un panou cu siguranţe de siguranţă şi pentru a împărţi-o corect. Puterea în cablu subteran cant-adevăr să fie cu fir direct în caseta de fitil principal in casa, dar este sigur să sârmă-l direct în inelul principal ca un stimulent? şi dacă da, nu avem nevoie de un fitil în zori, să nu mai mult de putere pentru a trage. ive fir de cea mai mare casa de apel la reţeaua principală, dar acest ceva isnt ive ecountered înainte, astfel încât orice sfat ar fi foarte mult appriecated! MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu v-am făcut acelaşi lucru într-un nou atelier de lucru. De la lectură prin carte verde mare de regs in fata mea acum, am înţeles ce poate avea doar 1 stimulent de pe fiecare soclu de pe ring, şi acesta trebuie să fie un singur sau dublu. Deci tu nu a putut executa o altă unitate de consum de pe care se grăbi, cel puţin nu va fi în regs, Sparky şi nu se întâmplă, trebuie să certifice (pentru a menţine în partea P). Cel putin, nu cred că le-ar. Cea mai bună opţiune va fi doar pentru a rula un cablu de la consumator unitate, sau în lipsa acestuia, dacă aveţi o neutilizate aragaz electric soclu, care vă pot transforma în garaj feed. Am rulat un cablu direct de la una din unitatile noastre de consum, dar, din nou, cred că avem 9 unităţi de consum în diverse hambarele lol. Presupun că dumneavoastră numai altă opţiune, este de a pune un 13 Amperi topite zori inelul puteţi accesa cu uşurinţă, iar apoi să rulaţi dvs. de consum pe unitate de acest lucru, asigurându-vă că acesta are un RCD în el. Cu toate acestea, e º ti mergi la a fi limitat la 13A în magazie. Sincer, cel mai bun mod sigur şi mod de a face acest lucru este de a pune un 32a MCB in casa unitate de consum, care rula la dumneavoastră magazie, apoi pune un consumator cu o unitate de 63A sau ce RCD in garaj, cu un 16A MCB pentru o radial socket circuit şi un 6A MCB pentru tavan lumini.
|
| |||
| |||
| Ce server de spus, dar de asemenea: 30 amperi nu este foarte mult pentru un garaj. Aceasta ar însemna o executaţi toate luminile şi pieţe de desfacere în aceeaşi hrană pentru animale. Poate ca tu nu-ti folosesti garaj place să fac a mea, dar treizeci amperi? meu mai mic circular vazut atrage 15. Micul meu bitty compresor de aer de asemenea, atrage 15. PLUS luminile. Deci, dacă am avut doar 30 de amperi şi am fost un consiliu de tăiere şi de compresor lovit pe să nu mai vorbim de lumini ............... Aş dori o pereche de circuite de cel puţin pentru aşa ceva. Desigur, încă o dată, vom ajunge în diferenţele lingvistice lol. Am cu fir de tone de marfa aici, în SUA, dar nu am de foggiest o idee despre ceea ce un "inel principal" este. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un inel principal este un termen utilizat în domestice casa cabluri.
În mod normal, acesta va oferi standard de 13 Amperi perete prize. Se numeşte un inel de prize pentru că sunt cu fir de la consumator şi o nouă unitate de sârmă revine la consumator unitate după ultima priză. Fiecare inel este evaluat la 30 Amperi Acest lucru permite de încărcătură să fie răspândite în ambele sensuri spate, care elimină necesitatea grele pentru cabluri. Cred că acest circuit se pot ocupa 7.2kw sau therebouts. În mod normal, 2.5mm cablu este folosit ..... cu fir şi în acest fel, el devine de equvalent de 5 mm diametru de cablu. Cele mai multe case aici au un inel de jos, un inel de la etaj şi poate un inel separate pentru bucatarie. Mai mare poate avea mai multe proprietăţi. Corpuri de iluminat este de circuite separate. Nu sunteţi sigur despre dvs. parte a lumii, dar noastre interne este de la reţeaua principală de alimentare 220/240v Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| @ mctw Ca serverguy-a spus, tu cant rula un inel principal printr-un arc de sprijin de la unul deja existent .... acest lucru nu ar fi legal / condiţii de siguranţă. Tu trebuie să provină de la principala unitate de consum, prin intermediul unui fuseway rezervă, sau se potrivesc o unitate, de rezervă în cazul în care nu este disponibil. De asemenea, de rating de blindate prin cablu este important, deoarece acestea pot intra în diverse dimensiuni. Trebuie să vă asiguraţi-vă că este destul de gras pentru yo de locuri de muncă au în vedere. Arunca o privire aici pentru unii mai multe informaţii Ca Bubba menţionat, aceasta depinde de ceea ce intenţionaţi să rulaţi. |
|
| |||
| |||
| Ah, mersi Phil. Asta e regula, europenii utiliza 220. Noi folosim 110. Cel mai bun ghici, ce youcall un inel principal, vom apela un disjunctor de la dvs. de descriere, mulţumesc pentru clarificare. Ne pare rău să vă întrerup mctw, dar sunt încă mai încearcă să dau seama de Queens engleză lol. |
|
| |||
| |||
| Asiguraţi-vă că nu este corect Bubba ....... aici este o diagrama tipic unui inel principal: ![]() De cabluri de la unitatea de consum sunt conectate la aceeaşi fuseway .... Acest lucru poate fi un fitil simpe sau a unui disjunctor. |
|
| |||
| |||
| @ Bubba Este, de asemenea, în valoare de amintind că sunteţi pe 110V standard, noi suntem pe 230V standard. Putem trage un pic peste 3000 de Watts de la o priză, aveţi posibilitatea să atragă aproximativ 1500 Watts cred. Deci noastre 30A aprovizionare este ca dvs. 60A de aprovizionare de la 110V. Şi aş, inelul principal este literalmente modul în care sunt prize cu fir până .. ![]() În cazul în care acesta a fost doar albastru sârmă, atunci ar fi o radial circuit, Dar se adaugă în galben de sârmă, de asemenea, aderarea la spate cu albastru sârmă după ce ajunge la consumator unitate, acesta este un inel de circuit.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Noroc pentru feedback-ul rapid baieti! Cred că bolnav trebuie să reconsidere această idee uşor. de acum, cred că ceea ce face rău serverguy prima sugerat, rulează un stimulent de 13 Amperi topite un inel existente. 13 Amperi acesta ar trebui să acopere Sper, dar în cazul în care acesta lovituri bolnav sârmă trebuie să-l direct în caseta de principalele fitil, noi dont au nici o rezervă benzi în el, aşa ceva thats încearcă să evite, dacă este posibil! i vezi ce vrei să spui, deşi, despre care nu sunt în siguranţă pentru a rula un inel de un stimulent, a trage ar fi de departe pentru a mari! |
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() I-am spus ar trebui să fie în siguranţă. Mi-ar recomanda-adevăr este obtinerea tuturor verificat de către un electrician. De ce nu doar rulaţi de cabluri de la magazie, pune în unitate de consum, etc, dar doar atunci 13A a pus un dop la sfârşitul celui de-al cablului, şi plug că într-un soclu. În acest fel a) dacă stai în drept (nu este numit ca permanentă în care se termină într-un plug), b) va vor face exact aceeasi cantitate de putere la magazie şi c) dacă te-ai decis să faceţi upgrade în viitor trebuie doar sa iau o Sparky pentru a sonda să-l în panoul cu siguranţe în mod corespunzător, adăugarea de noi într-o unitate de consum, de asemenea.
__________________ serverguy |