menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Akékoľvek elektrikári tu? Úvod Elektroinstalace otázky.

Reply

Thread Tools
Old 6. mája 2009, 15:09
Člen Skupina

Default Akékoľvek elektrikári tu? Úvod Elektroinstalace otázky.

Heyy chlapi,

Trochu divný dotaz aj hádať, ale som dúfal, že snáď Theres pár ľudí na tú sa o trochu viac elektrických Know How než já.

Dobre to v podstate bola prestavba našej dielni, čo je reálne vzdialenosti od domu. Máme 30amper amoured kábel beží v podzemí od domu k nej. Hľadáte mať krúžok hlavné a svetla v garáži, takže viem, že potrebujete pojistková skriňa pre bezpečnosť a rozdeliť ju správne. Napájací kábel do podzemí prevýšenia naozaj wired priamo do hlavnej poistky v dome, ale je to bezpečné drôt priamo do hlavného krúžku ako vlečka? a ak áno, čo potrebujeme poistka na stimulom, aby zastavili veľa môcť čerpať. IVE wired najviac domu prsteň siete, ale táto isnt IVE ecountered niečo skôr, takže nejakú radu by značne appriecated!

MCTW
Old 6. mája 2009, 15:58
Moderátor skupiny

Ja som urobil to isté v novej dielni.

Od čítania cez veľké zelenej knihe Regs predo mnou, já to chápu môžete mať iba 1 vlečka z každej zásuvky na krúžok, a musí byť buď jeden alebo dvojitý.

Takže ste nemohli spustiť ďalšie spotrebiteľské jednotky z toho čelného, aspoň je to nebude v rámci Regs, a nie s iskrou sa bude overovať, že (dodržať Časť P). Aspoň já si nemyslím, že by.

Najlepšie voľbou bude práve beží kábel od spotrebiteľskej jednotky, alebo v opačnom prípade, ak máte nepoužitý elektrický sporák socket, sa môžete obrátiť, aby do svojej garáže krmivá.

Jen jsem běžel kábel priamo od jedného z našich spotrebiteľských jednotiek, ale potom zase myslím, že sme 9 spotrebiteľských jednotiek v rôznych stodoly lol.

Predpokladám, že vaša jediná ďalšia možnosť je, aby 13amper taveného vlečka na krúžok môžete ľahko prístup, spustite vaše spotrebiteľské jednotky z toho, uistiť sa, že má RCD v ňom.

Avšak, vy budete byť obmedzená na 13 vo haly.

Úprimne najlepším spôsobom a bezpečný spôsob, ako to urobiť, je dať 32A MCB v dome spotrebiteľskej jednotky, ktoré beží na vaše haly von, potom dal spotrebiteľovi jednotka s 63A alebo čokoľvek RCD v garáži, s 16A MCB pre radiálne socket obvodov a 6A MCB pre stropné svietidlá.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 6. mája 2009, 21:20
Darcu Skupina

Čo servera povedal, ale aj: 30 amper, nie je moc na garáž. To by znamenalo, beží všetky vaše svetla a vývody na rovnakom kanáli. Možno nebudete používať Vašej garáže ako já bane, ale tridsať ampéry? moje malá cirkulárky 15 remíz. My little útržkovitý vzduchový kompresor taktiež čerpá 15. PLUS svetiel. Takže keď som mal len 30 ampéry a bola som rezanie doska a kompresorom kopl na nehovoriac svetiel ...............

Já bych chtěl pár obvodov aspoň niečo podobného.

Samozrejme opäť dostávame do jazykové rozdiely lol. Mám káblové ton veci tu v USA, ale ja som nemala tušenie, čo sa nejzamlženější "kruhu hlavný" je.
Old 7. mája 2009, 04:39
Darcu Skupina

A Ring Hlavné je termín používaný v domácich dom elektroinštalácie.
Obyčajne to bude poskytovať štandardné 13amper stene zásuvky. Je to tzv prsteň, pretože zásuvky sú wired od spotrebiteľskej jednotky a ďalšie drôt vracia do spotrebiteľskej jednotky po poslednej zásuvku. Každý kruh je dimenzované na 30 Amper
To umožňuje zaťaženie sa šíri oboma smermi späť, čo eliminuje potrebu ťažké káble. Verím, že tento okruh zvládne 7.2kw alebo therebouts.
Zvyčajne sa používa 2,5 mm kábel ..... drôtových a tak sa stáva equvalent na 5mm kábel.

Väčšina domov tu má prsteň na dole je krúžok pre nahoře a možná samostatný krúžok pre kuchyňa. Bigger nehnuteľností môže mať viac. Osvetlenie je samostatné okruhy.

Nie ste si istí, o vašej časti sveta, ale naše domáce napájacie siete je 220/240V

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7. mája 2009, 04:58
Darcu Skupina

@ Mctw

Ako serverguy bolo povedané, ste prevýšenia spustiť krúžok hlavné pomocou čelného od súčasného .... To by nemalo byť právne-bezpečia.
Tie musia pochádzať z hlavnej spotrebiteľskej jednotky, cez náhradné fuseway alebo vejít ďalšiu jednotku, ak nie je voľná, je k dispozícii.
Aj hodnotenie zo Pancierové kábel je dôležitá, pretože tieto môžu prísť v rôznych veľkostiach. Musíte sa uistiť, že je svalnatý dost práce yo mať na pamäti.

Nahliadnite tady Pre niektoré viac info

Ako Bubba bolo spomenuté, záleží, čo máte v úmysle spustiť.
Old 7. mája 2009, 09:25
Darcu Skupina

Aha, vďaka phil. To je pravda, vy Európania užívania 220. Používame 110. Najlepšie hádejte, čo youcall prsteň hlavným, čo nazývame istič z vášho opisu, vďaka za objasnenie.

Ospravedlňujeme sa za prerušenie mctw, ale som stále snažia prísť na to, Queens English lol.
Old 7. mája 2009, 10:08
Darcu Skupina

Nie ste si istí, že je správna Bubba ....... Tu je schéma typického krúžok hlavné:

Káble na spotrebiteľskej jednotky sú napojené na ten istý fuseway .... To môže byť Simpy poistku alebo istič.
Old 7. mája 2009, 10:10
Moderátor skupiny

@ Bubba

Je tiež potrebné pripomenúť, že ste na 110V štandard, ktoré sme na 230V štandard.

Môžeme čerpať trochu cez 3000 wattov zo zásuvky, môžete čerpať zhruba 1500 wattov verím.

Takže naše 30A dodania je ako tvoje 60A dodávky na 110V.

A Nope, krúžok hlavné je doslova ako zásuviek sú wired hore ..

Keby to bolo len modrý vodič, potom by to byť radiálne obvode, Ale pridať do žltého drôtu rovnako, spájajúcej zálohovanie s modrý vodič, akonáhle sa dostane k spotrebiteľovi jednotky, je obvod krúžku.

Old 7. mája 2009, 13:35
Člen Skupina

nazdraví pre rýchlu odozvu chlapi!
Myslím, že chorí majú k prehodnoteniu tejto myšlienke mierne. Myslím, že teraz na to, čo zlého serverguy prvý navrhol, že prevádzkovanie 13amper taveného čelného existujúceho kruhu. 13 amper, že by sa malo týkať aj nádej, ale ak fúka zle sa drôt priamo do hlavnej pojistková skriňa, my dont mať žiadny náhradný pruhov v nej, tak to je niečo snaží vyhnúť, ak je to možné!
Vidím, čo myslíš ale asi nie sú bezpečné spustiť prsteň z čelného, že tomu bude až do vysokej!
Old 7. mája 2009, 14:40
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal mctw View Post
nazdraví pre rýchlu odozvu chlapi!
Myslím, že chorí majú k prehodnoteniu tejto myšlienke mierne. Myslím, že teraz na to, čo zlého serverguy prvý navrhol, že prevádzkovanie 13amper taveného čelného existujúceho kruhu. 13 amper, že by sa malo týkať aj nádej, ale ak fúka zle sa drôt priamo do hlavnej pojistková skriňa, my dont mať žiadny náhradný pruhov v nej, tak to je niečo snaží vyhnúť, ak je to možné!
Vidím, čo myslíš ale asi nie sú bezpečné spustiť prsteň z čelného, že tomu bude až do vysokej!
I neukázali tejto

Povedal som, že by malo byť bezpečné. Já bych opravdu odporučiť, ako sa to všetko odhlásil a riadne elektrikář.

Prečo nie práve beží elektroinstalace k búde, dať spotrebiteľovi jednotky v etc, ale potom stačí dať 13A plug na koniec kábla, a že zástrčku do zásuvky.

Tak a) by ste zostať v medziach zákona (nie je označujú za trvalé, pretože sa končí v plug), b) bude vám presne rovnaké množstvo energie do haly a c), ak ste sa rozhodli pre upgrade v budúcnosti stačí, aby si s iskrou na olovnica ju na skriňa s poistkami správne dodáva, v novej spotrebiteľskej jednotky rovnako.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.