мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Свеједно Елецтрицианс На ту? Почетна ожичење питање.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. мај 2009, 15:09
Мембер Гроуп

Default Свеједно Елецтрицианс На ту? Почетна ожичење питање.

Хеыы момачки,

Врста је непаран питање мислим, али можда сам надајући Тхереса неколико људи на овде са мало више електричне знате од мене.

Ето, тако су у основи ремонтовање нашу гаража, која је фер удаљено од куће. Имамо 30амп амоуред подземни кабл се изводи од куће до њега. Тражим да има прстен и главна светла у гаражи, па ћу знати ја потреба осигурач кутија за безбедност и до Сплита, то исправно. Моћ у подземни кабл цант стварно бити ожичен директно у главни осигурач кутију у кући, али је то сигурно жица га директно у прстен као главна побуда? и ако је тако, да ли ми је потребна осигурач на побуда, да престане да пуно снаге повући. Иве ожичен већина куће маинс прстен, али то није нешто Иве ецоунтеред пре, тако да било који савет била би увелико апприецатед!

МЦТУ
Old 6. мај 2009, 15:58
Модератор / ица групе

Иве 'праведан учинио исту ствар у новој радионици.

Од читања кроз велики зелени књизи регс испред мене сад, ја разумем можете имати само 1 обости искључили сваку утичницу на прстен, и она мора бити или једног или двокреветне.

Тако да није могао покренути другу потрошачку јединицу искључено да мамуза, барем то није идући да буде унутар регс, а не спаркы ће потврдити је (да би у року од Дијелом П). Барем не мислим да би.

Најбоља опција ће бити да једноставно покренути кабл из потрошачке јединице, или ако то није слућај, ако имате неискориштени електричним кухалом утичница, можете окренути да се на свој феед гаража.

ЈА праведан еарлы кабловског равно једну од наших потрошачке јединице, а опет мислим да имамо 9 потрошачких јединица у разним стаје лол.

Претпостављам да твој једини други избор, је да се стави 13амп фусед обости на прстен можете једноставно приступити, а затим покрените ваше потрошачке јединице офф то, да се има РЦД у њој.

Међутим, те бити лијегање бити ограничени на 13а у пролио.

Искрено најбољи начин и сигуран начин за то да урадите је да ставите 32а МЦБ у кући потрошачке јединице, које се изводити на своју пролио, затим ставите потрошачка јединица уз 63А или штогод РЦД у гаражи са 16А МЦБ за радијалне фасунг склоп и 6А МЦБ за плафон расвета.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 6. мај 2009, 21:20
Донаторска Група

Шта серверу, рекао је, али и: 30 појачала није врло много за гаража. То би значило да имате сва своја светла и прикључака на исти извор. Можда ви не користите свој гаража као ЈА донт мој, него тридесет појачала? мој мали циркулар вуче 15. Моја мала битты ваздушни компресор такође користи 15. ПЛУС фарова. Дакле, ако сам имала само 30 појачала и сам био сечење одбор компресор и на ногама да не спомињем светлима ...............

Хтјела желите пар кругова барем за нешто слично.

Наравно, опет смо добили на језичке разлике лол. Имам ожичен тона ствари овде у САД-у, али нисам се фоггиест идеју што је "главни прстен" је.
Old 7. мај 2009, 04:39
Донаторска Група

Прстен Главна је термин који се користе у домаћем Монтажна кућа.
Нормално да ће обезбедити стандардне 13амп зидне утичнице. То се зове прстен јер су утичнице ожичен из потрошачке јединице и додатно жица враћа у потрошачкој јединици након задњег утичницу. Сваки прстен је оцијењено на 30ампс
То омогућава за учитавање треба ширити оба повратак, који елиминише потребу за кабловима тешка. ЈА веровати данашји спој може носити 7.2ку или тхеребоутс.
Обично се користи кабл 2.5мм ..... ожичен и на тај начин, он постаје екувалент од 5мм кабл.

Већина кућа овде има прстен на доњем спрату, прстен за ментално и можда одвојена прстена за кухињу. Већа својства мај имати више. Расвета је засебне кола.

Нисте сигурни о свом делу света, али наших домаћих маинс супплы је 220/240в

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 7. мај 2009, 04:58
Донаторска Група

@ Мцту

Као сервергуы је рекао, ви цант покренути главни прстен преко оструга из постојеће једном .... ово не би било правних / сигурна.
Треба да дође од главне потрошачке јединице, преко резервних фусеуаы или стане додатну јединицу, ако не слободно доступна.
Такође је рејтинг на оклопно кабл је важно, јер ти може доћи у различитим величинама. Које су вам потребне да бисте били сигурни да је довољно јак за посао јо имати на уму.

Имају изглед овде за неке детаљније

Као што је поменуто буббле, зависи што намјеравамо покренути.
Old 7. мај 2009, 09:25
Донаторска Група

Ах, хвала Пхил. Тај 'право, ви користите 220 Европљана. Ми користимо 110. Најљепши погодак, што ыоуцалл прстен главних смо позвали прекидач са вашег описа, хвала за појашњење.

Жао нам је да прекинете мцту, ипак Им 'миран тежак за фигура ван Куеенс Енглески лол.
Old 7. мај 2009, 10:08
Донаторска Група

Нисте сигурни који је исправан буббле ....... овде је дијаграм типичан главни прстен:

Каблове на потрошачке јединице су повезани на исти фусеуаы .... овај мај бити симпле осигурач или прекидач.
Old 7. мај 2009, 10:10
Модератор / ица групе

@ Буббле

Такође је вредно памћења које сте на стандардне 110В, 230В смо на стандард.

Можемо нацртати нешто преко 3000 Вотс од утичница, можете извући око 1500 Вотс верујем.

Тако наш 30А снабдијевања је попут ваше 60А снабдевања на 110В.

Али не, главно је прстен буквално како су утичнице ожичен горе ..

Ако је то само плава жица, онда би се, радијалне склоп, Али додај у жуте жице као и придружују бацк уп са плавом жице након што добије на потрошачке јединице, то је прстен склоп.

Old 7. мај 2009, 13:35
Мембер Гроуп

наздравље за брзу повратну информацију момци!
мислим болестан морати ревидирати ова идеја мало. за сада мислим болесна да учини оно што сервергуы први сугерисао, покретање 13амп фусед мамуза од постојећег прстен. 13амп требало покрити га надам се, али ако га пуше болестан морати жица га директно у главни осигурач кутија, ми донт имати било који резервних трака у њој, тако да тај нешто покушава избећи ако је могуће!
Видим оно што значи да се око не буде сигуран да покренете прстен од оструга, ждријебати ће бити далеко до висока!
Old 7. мај 2009, 14:40
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мцту View Post
наздравље за брзу повратну информацију момци!
мислим болестан морати ревидирати ова идеја мало. за сада мислим болесна да учини оно што сервергуы први сугерисао, покретање 13амп фусед мамуза од постојећег прстен. 13амп требало покрити га надам се, али ако га пуше болестан морати жица га директно у главни осигурач кутија, ми донт имати било који резервних трака у њој, тако да тај нешто покушава избећи ако је могуће!
Видим оно што значи да се око не буде сигуран да покренете прстен од оструга, ждријебати ће бити далеко до висока!
Нисам предлажемо ову

Ја рекох: она би требало да буде сигурна. Ја бих заиста препоручити узимајући то све проверавају од стране одговарајуће електричара.

Зашто не праведан трчање ожичење до пролио, ставите потрошачке јединице у етц, али онда само стави 13а додатку на крају кабла, а да се прикључите у утичницу.

Који начин а) ви останите у складу са законом (није назвао као трајна као она завршава у додатку), б) то ће вас сасвим исти износ моћи да се пролити и ц) ако је одлучио да побољшају у будућности Потребно је само да добијем спаркы у вертикално је на кутија са осигурачи правилно, додајући у нову јединицу као потрошач.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
КСП Хоме овна буг?? труцк3р Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 5. јула 2009 21:24
Плеасе хелп - псу ожичење питања Киттен007 Цасес & Поуер Супплиес 1 20 април 2009 08:44
КСП Хоме неће покренути на свим језза Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 24 новембар 2008 07:05
Донт пробати овај код куће редден137 Цасес & Поуер Супплиес 16 2 октобар 2008 08:41
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц