![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Heyy çocuklar, Tür bir tek soru i, ancak tahmin belki umut pm burada biraz daha fazla elektrik bilin ile birkaç kişi Theres nasıl benden daha. Tamam, bu nedenle temelde bu evden adil bir mesafe uzaklıktadır bizim garaj, yeniden inşa edildi. Biz 30amp amoured kablosu altı ev da çalışan var. Arıyorsunuz, ben ve güvenlik için bir sigorta kutusuna ihtiyaç duyacaksınız düzgün dışarı ayırmak biliyorum Garajda halka ana ve ışık için. Yer altı kablo cant gerçekten doğrudan evde ana sigorta kutusuna kablolu olması halinde güç, ancak doğrudan halka bir teşvik olarak ana haline tel güvenli mi? Eğer öyleyse, biz, çok güç çekmek için durdurmak için teşvik konusunda bir sigorta ihtiyacım var. bu isnt şey ive önce ecountered ive kablolu en evde çalacak ana, ancak, bu nedenle herhangi bir tavsiye büyük appriecated olurdu! MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece yeni bir atölye de aynı şeyi yaptık. Önümde regs en büyük yeşil kitap ile okuma Buradan, ben sadece halka her yuva kapalı 1 teşvik olabilir anlamak ve ya bir ya da iki tek olmalıdır. Yani, en azından bu regs içinde olacak değil, ve sparky bunu tasdik edecek bir teşvik dışı başka bir tüketici birim çalıştırmak couldn't (Bölüm P içinde) tutmak. En azından ben onlar da sanmıyorum. En iyi seçenek sadece tüketici birim ya da, eğer bir kullanılmayan elektrikli fırın yuvası varsa, açabilirsiniz başarısız bir kablo çalıştırmak olacak ki Garaj besleme yapıştırın. Ben sadece bir tane tüketici birimlerinin doğru, ancak daha sonra tekrar biz çeşitli ahır 9 tüketici birimleri lol var kablo koştum. Yani, kolayca erişebilirsiniz halka, sonra da bir 13amp erimiş teşvik etmek için bu off tüketici birim, çalışma, elbette o bir RCD sahiptir yapmak için tek seçenek varsayalım. Ancak, olacak 13A için döken sınırlı olması gereklidir. Dürüst olmak en iyi yolu ve ev tüketici biriminde, çalıştırdığınızda alabilmeniz için döken, sonra da bir tüketici birimi koymak için 32A MCB koymak için yapmak güvenli yolu 63A ya da garaja RCD, bir bir 16A MCB ile radyal soket devre ve tavan ışıkları için 6A MCB.
|
| |||
| |||
| Ne sunucusu, aynı zamanda: 30 AMPS çok Garaj için çok fazla olduğunu söyledi. Aynı yayın tüm ışıkları ve çıkışları çalışan anlamına geliyor. Belki de, ama benim yapmak gibi Garaj don't use otuz amper? küçük yuvarlak testere 15 çekiyor. Benim küçük bitty hava kompresör de 15 çekiyor. PLUS ışıkları. Eğer sadece 30 amper ve I ve ışıkları ............... belirtmeyi değil başladı kompresörün bir kesme tahtası oldu Ben böyle bir şey en azından devreleri bir çift isteyeceksiniz. Tabii yine biz dilsel farklılıklar lol girmek ki. Burada ABD'de şeyler tonlarca kablolu var, ama ne bir "halka" ana ve foggiest fikir değil bulunuyor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zil Ana bir dönem yerli ev kablo kullanılır.
Normalde bu standart 13amp duvar soketlerini sağlayacaktır. Çünkü soketlerini Tüketici birimi ve son soket sonra tüketici birimine daha tel döner kablolu Çünkü halka adlandırılır. Her halka 30amps miktarlar ise Bu yükü için geri olan ağır kabloları için gerekli ortadan kaldırır iki yayılır sağlar. Bu devre 7.2kw veya therebouts halledebiliriz inanıyoruz. Normalde 2.5mm kablo ..... kullanılır ve bu şekilde kablolu, bu olur 5mm kablo equvalent. En evleri burada aşağıda bir halka yukarıda bir halka ve belki de mutfak için ayrı bir halka var. Büyük özellikleri daha fazla olabilir. Aydınlatma ayrı devreler gereğidir. Değil, dünya sizin ilgili, ama bizim yerli ana kaynağı olduğunu 220/240v Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| @ mctw Olarak serverguy söyledi, bir teşvik yoluyla mevcut bir .... bir halka ana çalıştırmak cant Bu yasal olmaz / kasası. Bu ana tüketici birimi, bir yedek fuseway veya bir birim uygun ile gelmelidir hiçbir yedek mevcuttur eğer. Ayrıca zırhlı kablo reytingini önemlidir, bu çeşitli boyutlarda gelebilir. Bunu yeterince iş için sen adeleli emin aklında olmak yapmak gerekir. Bir göz atın burada daha fazla bilgi için Bubba olarak belirtildiği gibi, bunu çalıştırmak için ne niyetinde bağlıdır. |
|
| |||
| |||
| Ah, teşekkürler Phil. Bu doğru, siz Avrupalılar 220 kullanın. Biz 110 kullanın. En iyi, ne halka ana youcall sizin açıklamasına itibaren, açıklama için teşekkürler bir devre kesici arama tahmin. Maalesef mctw durdurmak için, ama yine de Queens İngilizce lol anlamaya çalışıyorum. |
|
| |||
| |||
| O Bubba ....... doğru olduğundan emin Burada tipik bir halka temel bir sema gösterilmistir: ![]() Tüketici birimi de kablo her ikisi de aynı fuseway için .... bağlıyken Bu bir simpe sigorta veya devre kesici olabilir. |
|
| |||
| |||
| @ Bubba Bu aynı zamanda 110V standardı, biz 230V standardı olduğunuz olduğunuz hatırlamak değer. Biz 3000 Watt bir yuva için, yaklaşık 1500 Watt sürükleyebilirsin sanırım biraz sürükleyebilirsin. Dolayısıyla, bizim 30a kaynağı 110V adresinden 60A kaynağı gibidir. Ve hayır, halka ana gerçekten nasıl soketlerini .. kadar kablolu are ![]() Eğer sadece mavi tel, daha sonra bir olurdu oldu radyal devreAma sarı tel de, sonra tüketici birimine alır geri mavi teli ile katılarak eklemek, bir bir halka devre.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| hızlı geribildirim çocuklar için şerefe! Hasta biraz bu fikri yeniden düşünmek için var. Şimdi hasta serverguy ilk önerdiklerinden yapmak düşünüyorsanız, var olan bir halka bir 13amp erimiş teşvik çalıştırmak için. 13amp Bu benim kapsamalıdır umuyoruz, ancak eğer darbeler kötü doğrudan ana sigorta kutusuna tel gerekir, biz dont onu herhangi bir yedek hatlarının var, bu yüzden bir şey mümkünse önlemek için çalışıyor that! i de, bir teşvik bir zincirinizi güvenli olmayan ne demek görmek, bu beraberlik de çok yüksek olması! |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() Bunu güvenli olması gerektiğini söyledi. Gerçekten bütün bir elektrikçi tarafından kontrol bunu elde tavsiye ediyoruz. Neden sadece döken, gibi, ancak ve sadece kablo sonunda bir 13A fiş koyarsanız, tüketici birim koyun ve fiş için kablo tükendi bir yuva haline. A) kanun içinde kalmak Bu şekilde (bu bir eklentisindeki biter gibi kalıcı olarak), b) bu gücü tam olarak aynı miktarda verecektir vadeli değildir ve döken c) Eğer gelecekte yükseltme kararı aldı sadece bir sigorta kutusunun düzgün bir düşey bir sparky almak için, yeni bir tüketim birimi de ekleyerek var.
__________________ serverguy |