менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Будь-який Електрики тут? Електропроводка головне питання.

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 травня 2009, 15:09
Член групи

Default Будь-який Електрики тут? Електропроводка головне питання.

Heyy хлопці,

Вид непарні я питання здогадуватися, але сподіваюся, може бути, Theres кілька людей тут з трохи більше електричні ноу-хау, ніж мені.

Добре, так в основному були відновленні нашого гаража, який є справедливим далеко від дому. Ми 30amp amoured підземного кабелю працює з дому до неї. Дивлячись на є кільце головних і світло у гаражі, так що я знаю, що я потрібний запобіжник для забезпечення безпеки і розколоти його належним чином. Влада в підземних кабелів нахиляє дійсно бути з'єднані безпосередньо в основному вікні запобіжник в будинку, але це безпечно для дроту його прямо в кільце як основного стимулу? і якщо так, чи потрібна нам запобіжників під впливом, щоб зупинити до набагато залучити влади. Ive провідний найбільш будинку кільця мережі, але це хіба щось Ive ecountered раніше, так що будь-який рада буде значно appriecated!

MCTW
Old 6 травня 2009, 15:58
Модератор групи

Я тільки що зробив те ж саме в новій майстерні.

Від читання через велику зелену книгу регістри переді мною зараз, я розумію, ви можете мати тільки 1 відріг від кожного сокета на рингу, і він повинен бути одинарним або подвійним.

Так що ви не могли запустити іншу споживчу одиницю Off, які стимулюють, принаймні він не збирався бути в регістрах, і не Sparky буде засвідчувати його (укластися частина С). По крайней мере, я не думаю, що вони будуть.

Кращим варіантом буде просто запустити кабель від споживчої одиниці, або в іншому випадку, якщо у вас є невикористані електричні плити сокета, ви можете включити це у вашому гаражі кормів.

Я просто втік кабелю прямо з одним з наших підрозділів споживача, але потім знову я думаю, ми повинні 9 споживчого підрозділи в різних комор LOL.

Я вважаю, ваш єдиний інший варіант, це зробити за допомогою 13amp плавлений відріг на кільці можна легко отримати доступ, а потім запустіть вашу споживчу одиницю від цього, переконавшись, що воно КОД в ньому.

Тим не менш, ви збираєтеся бути обмежене 13A в сараї.

Чесне кращим способом і безпечний спосіб зробити це, щоб покласти 32A MCB в одиниці споживчої будинку, що з працювати на ваш сарай, потім поклав на споживчу одиницю з 63A або що КОД в гаражі, з 16A для MCB радіальної схемою розетки і 6A MCB для стельових світильників.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 6 травня 2009, 21:20
Донор групи

Що сказав сервер, а також: 30 підсилювачі не дуже багато для гаража. Це буде означати, що ви працюєте всі свої вогні та відділень у той самий канал. Може бути, ви не використовуєте ваш гараж, як я мою, а тридцять підсилювачі? моя маленька циркулярная пила 15 нічиїх. Моя маленька різношерста повітряний компресор також звертає 15. Плюс вогнями. Так що якщо у мене було тільки 30 підсилювачів і я була різка ради та ногами по компресор не кажучи вже про ліхтарі ...............

Я хотів би пару схем, принаймні щось на зразок цього.

Звичайно, ми ще раз потрапити в мовних відмінностях LOL. Я провідний тонн речі тут, в США, але я не маю ні найменшого поняття, що таке "кільцева магістраль" є.
Old 7 травня 2009, 04:39
Донор групи

Головне кільце являє собою термін, який використовується у внутрішній проводці будинку.
Зазвичай вона дасть 13amp стандартні розетки стіни. Вона називається кільцем, оскільки сокети провідний від споживчу одиницю і подальше повернення дріт до споживчу одиницю після останньої розетки. Кожне кільце оцінюється в 30amps
Це дозволяє навантаження на розповсюдження в обох напрямках тому, що усуває необхідність у важких кабелів. Я вважаю, ця схема може працювати 7.2kW або therebouts.
Зазвичай 2.5mm кабель використовується ..... та провідних Таким чином, вона стає еквіваленітом 5 мм кабель.

Більшість будинків тут мають кільце для внизу, нагорі кільцем і, можливо, окремі кільця для кухні. Велика властивості, можливо, більше. Освітлення окремі ланцюги.

Не впевнені у вашій частині світу, але наші внутрішні електромережі є 220/240V

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7 травня 2009, 04:58
Донор групи

@ Mctw

Як serverguy сказав, ви нахиляє запуску основного кільця через відріг від існуючого .... Це не буде правовою / сейф.
Ви повинні виходити з основного блоку споживача, через запасний fuseway, або для додаткової одиниці, якщо не є запасний.
Крім того, рейтинг броньований кабель важливі, оскільки вони можуть прийти в різних розмірах. Ви повинні переконатися, що він м'язистий достатньо для роботи років мають на увазі.

Погляньте тут для деяких докладніше

Bubba Як зазначалося, це залежить, що ви маєте намір працювати.
Old 7 травня 2009, 09:25
Донор групи

Ах, завдяки Phil. Це вірно, Ви, європейці використання 220. Ми використовуємо 110. Здогадка, що youcall кільцева магістраль, ми закликаємо вимикача з вашого опису, спасибі за роз'яснення.

Перепрошую, що перериваю mctw, але я все ще намагаюся розібратися в Квінсі Англійська LOL.
Old 7 травня 2009, 10:08
Донор групи

Чи не впевнений, що це правильний Bubba ....... Ось діаграма типовою кільцева магістраль:

Кабелі на споживчу одиницю підключені до тієї ж fuseway .... Це може бути SimPE запобіжників або автоматичного вимикача.
Old 7 травня 2009, 10:10
Модератор групи

@ Bubba

Варто також пам'ятати, що ви на 110V стандарту, ми знаходимося на 230V стандарту.

Ми можемо зробити трохи більше 3000 Ватт з сокета, ви можете намалювати приблизно 1500 Ватт я вірю.

Таким чином, наші 30A харчування 60A, як ваші пропозиції на 110V.

А Ні, кільцева магістраль буквально як сокети Wired Up ..

Якби це було тільки синій дріт, то це буде радіальної схемою, Але й додавати в жовтий дріт, а також, приєднуючись резервні копії з синім дроту як тільки він потрапляє до споживчого одиницю, це кільцеву схему.

Old 7 травня 2009, 13:35
Член групи

Cheers для швидкої зворотного зв'язку хлопці!
Я думаю, жорстоке, доведеться переглянути цю ідею небагато. зараз я думаю, що робити жорстокого serverguy першим запропонував, біг 13amp плавлений відріг існуючі кільця. 13amp вона повинна охоплювати як я сподіваюся, але якщо це жорстокий удар потрібно проводів безпосередньо в головному вікні запобіжник, ми не маєте ніякого запасні смуги в ньому, так Thats-то намагається уникнути, якщо можливо!
Я бачу, що ви маєте на увазі, хоча, про не безпечно запускати кільця відріг, звернути б далеко високий!
Old 7 травня 2009, 14:40
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав mctw View Post
Cheers для швидкої зворотного зв'язку хлопці!
Я думаю, жорстоке, доведеться переглянути цю ідею небагато. зараз я думаю, що робити жорстокого serverguy першим запропонував, біг 13amp плавлений відріг існуючі кільця. 13amp вона повинна охоплювати як я сподіваюся, але якщо це жорстокий удар потрібно проводів безпосередньо в головному вікні запобіжник, ми не маєте ніякого запасні смуги в ньому, так Thats-то намагається уникнути, якщо можливо!
Я бачу, що ви маєте на увазі, хоча, про не безпечно запускати кільця відріг, звернути б далеко високий!
Я не пропоную це

Я сказала вона повинна бути безпечною. Мені б дуже рекомендую взяти все перевірили за належної електрика.

Чому б не виконати проводку з в сарай, покласти до споживчого одиницю і т.д., але потім просто поставити 13A роз'єм на кінці кабелю і підключіть що в розетку.

Таким чином) ви залишаєтеся в рамках закону (він не називав як постійного, як минає через плагін), б) він дозволить вам точно таку ж суму влади в сарай і С), якщо ви вирішили оновити в майбутньому Ви просто повинні отримати Sparky дійшли його на запобіжник правильно, включивши в новий блок споживачеві.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.