![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Heyy хлопці, Вид непарні я питання здогадуватися, але сподіваюся, може бути, Theres кілька людей тут з трохи більше електричні ноу-хау, ніж мені. Добре, так в основному були відновленні нашого гаража, який є справедливим далеко від дому. Ми 30amp amoured підземного кабелю працює з дому до неї. Дивлячись на є кільце головних і світло у гаражі, так що я знаю, що я потрібний запобіжник для забезпечення безпеки і розколоти його належним чином. Влада в підземних кабелів нахиляє дійсно бути з'єднані безпосередньо в основному вікні запобіжник в будинку, але це безпечно для дроту його прямо в кільце як основного стимулу? і якщо так, чи потрібна нам запобіжників під впливом, щоб зупинити до набагато залучити влади. Ive провідний найбільш будинку кільця мережі, але це хіба щось Ive ecountered раніше, так що будь-який рада буде значно appriecated! MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я тільки що зробив те ж саме в новій майстерні. Від читання через велику зелену книгу регістри переді мною зараз, я розумію, ви можете мати тільки 1 відріг від кожного сокета на рингу, і він повинен бути одинарним або подвійним. Так що ви не могли запустити іншу споживчу одиницю Off, які стимулюють, принаймні він не збирався бути в регістрах, і не Sparky буде засвідчувати його (укластися частина С). По крайней мере, я не думаю, що вони будуть. Кращим варіантом буде просто запустити кабель від споживчої одиниці, або в іншому випадку, якщо у вас є невикористані електричні плити сокета, ви можете включити це у вашому гаражі кормів. Я просто втік кабелю прямо з одним з наших підрозділів споживача, але потім знову я думаю, ми повинні 9 споживчого підрозділи в різних комор LOL. Я вважаю, ваш єдиний інший варіант, це зробити за допомогою 13amp плавлений відріг на кільці можна легко отримати доступ, а потім запустіть вашу споживчу одиницю від цього, переконавшись, що воно КОД в ньому. Тим не менш, ви збираєтеся бути обмежене 13A в сараї. Чесне кращим способом і безпечний спосіб зробити це, щоб покласти 32A MCB в одиниці споживчої будинку, що з працювати на ваш сарай, потім поклав на споживчу одиницю з 63A або що КОД в гаражі, з 16A для MCB радіальної схемою розетки і 6A MCB для стельових світильників.
|
| |||
| |||
| Що сказав сервер, а також: 30 підсилювачі не дуже багато для гаража. Це буде означати, що ви працюєте всі свої вогні та відділень у той самий канал. Може бути, ви не використовуєте ваш гараж, як я мою, а тридцять підсилювачі? моя маленька циркулярная пила 15 нічиїх. Моя маленька різношерста повітряний компресор також звертає 15. Плюс вогнями. Так що якщо у мене було тільки 30 підсилювачів і я була різка ради та ногами по компресор не кажучи вже про ліхтарі ............... Я хотів би пару схем, принаймні щось на зразок цього. Звичайно, ми ще раз потрапити в мовних відмінностях LOL. Я провідний тонн речі тут, в США, але я не маю ні найменшого поняття, що таке "кільцева магістраль" є. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Головне кільце являє собою термін, який використовується у внутрішній проводці будинку.
Зазвичай вона дасть 13amp стандартні розетки стіни. Вона називається кільцем, оскільки сокети провідний від споживчу одиницю і подальше повернення дріт до споживчу одиницю після останньої розетки. Кожне кільце оцінюється в 30amps Це дозволяє навантаження на розповсюдження в обох напрямках тому, що усуває необхідність у важких кабелів. Я вважаю, ця схема може працювати 7.2kW або therebouts. Зазвичай 2.5mm кабель використовується ..... та провідних Таким чином, вона стає еквіваленітом 5 мм кабель. Більшість будинків тут мають кільце для внизу, нагорі кільцем і, можливо, окремі кільця для кухні. Велика властивості, можливо, більше. Освітлення окремі ланцюги. Не впевнені у вашій частині світу, але наші внутрішні електромережі є 220/240V Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| @ Mctw Як serverguy сказав, ви нахиляє запуску основного кільця через відріг від існуючого .... Це не буде правовою / сейф. Ви повинні виходити з основного блоку споживача, через запасний fuseway, або для додаткової одиниці, якщо не є запасний. Крім того, рейтинг броньований кабель важливі, оскільки вони можуть прийти в різних розмірах. Ви повинні переконатися, що він м'язистий достатньо для роботи років мають на увазі. Погляньте тут для деяких докладніше Bubba Як зазначалося, це залежить, що ви маєте намір працювати. |
|
| |||
| |||
| Ах, завдяки Phil. Це вірно, Ви, європейці використання 220. Ми використовуємо 110. Здогадка, що youcall кільцева магістраль, ми закликаємо вимикача з вашого опису, спасибі за роз'яснення. Перепрошую, що перериваю mctw, але я все ще намагаюся розібратися в Квінсі Англійська LOL. |
|
| |||
| |||
| Чи не впевнений, що це правильний Bubba ....... Ось діаграма типовою кільцева магістраль: ![]() Кабелі на споживчу одиницю підключені до тієї ж fuseway .... Це може бути SimPE запобіжників або автоматичного вимикача. |
|
| |||
| |||
| @ Bubba Варто також пам'ятати, що ви на 110V стандарту, ми знаходимося на 230V стандарту. Ми можемо зробити трохи більше 3000 Ватт з сокета, ви можете намалювати приблизно 1500 Ватт я вірю. Таким чином, наші 30A харчування 60A, як ваші пропозиції на 110V. А Ні, кільцева магістраль буквально як сокети Wired Up .. ![]() Якби це було тільки синій дріт, то це буде радіальної схемою, Але й додавати в жовтий дріт, а також, приєднуючись резервні копії з синім дроту як тільки він потрапляє до споживчого одиницю, це кільцеву схему.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Cheers для швидкої зворотного зв'язку хлопці! Я думаю, жорстоке, доведеться переглянути цю ідею небагато. зараз я думаю, що робити жорстокого serverguy першим запропонував, біг 13amp плавлений відріг існуючі кільця. 13amp вона повинна охоплювати як я сподіваюся, але якщо це жорстокий удар потрібно проводів безпосередньо в головному вікні запобіжник, ми не маєте ніякого запасні смуги в ньому, так Thats-то намагається уникнути, якщо можливо! Я бачу, що ви маєте на увазі, хоча, про не безпечно запускати кільця відріг, звернути б далеко високий! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() Я сказала вона повинна бути безпечною. Мені б дуже рекомендую взяти все перевірили за належної електрика. Чому б не виконати проводку з в сарай, покласти до споживчого одиницю і т.д., але потім просто поставити 13A роз'єм на кінці кабелю і підключіть що в розетку. Таким чином) ви залишаєтеся в рамках закону (він не називав як постійного, як минає через плагін), б) він дозволить вам точно таку ж суму влади в сарай і С), якщо ви вирішили оновити в майбутньому Ви просто повинні отримати Sparky дійшли його на запобіжник правильно, включивши в новий блок споживачеві.
__________________ serverguy |