![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Rush е с нов албум "Змии & Стрелки" и те ще бъдат турнета през тази година. Видях ги, когато бях в гимназията, но не сте ги слушат много напоследък. Мисля, че ще получа албум. Има ли някой тук, като група? |
|
| |||
| |||
| Използвах да слушате с тях, когато бях в highschool сам. Аз не разбрах, че те са били идва с нещо ново. Аз няма да ги видиш. Аз, преди да ги ползват, така се надявам, че тяхната нова музика е също толкова добър. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кой по **** се разбързал? : D
| |||
| |||
| Rush е три парче рок група от Торонто. Аз не съм сигурен колко добре известно, те са в други страни, но те са популярни в Канада и райони на САЩ. Аз просто трябваше погледнете Уикипедия, и те казват, че Rush на 23 златни и 14 платинени записи (с 3 мулти-платинен) записи да ги направи една от най-добре продаваната рок банди в историята, пускането пети зад Бийтълс, Ролинг Стоунс, KISS и Aerosmith за повечето последователни златни и платинени рок албуми. Аз също чух ги описани неформално като "най-успешна култ рок банда" или нещо подобно. |
|
| |||
| |||
| Благодаря, че ме поучително Taggart Чували ли сте Emerald от Thin Lizzy, сега това е един класически? |
|
| |||
| |||
| Аз не съм чул, че Thin Lizzy песен от много време. Това беше добър мелодия все пак. Аз не разбрах, че Rush е посочено като култов тип лента. Това е новина за мен. |
|
| |||
| |||
| В изказването на Thin Lizzy, кълна Видях ги открие концерта в края на 70-те години, но не мога да си спомните кой headlined. И това няма нищо общо с partying ... Аз не си припомни Emerald, от името все пак. Може би аз знам, че искате да го чуя. Направих искал момчетата са отново тук в града. |
|
| |||
| |||
| Чуйте го още веднъж приятелю. Той прати ми тръпки на гръбначния стълб. Нечестивите. http://www.youtube.com/watch?v=yGi-DSATRK8 |
|
| |||
| |||
| Rush Thin Lizzy PAH нищо в сравнение с чудесата на муза |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако искаш да кажеш на Cannondale Rush, тогава да. Mmmm, пълно-устойчи небето.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Толкова много фенове! | Razer | Случаи & Power Доставки | 29 | 14 май 2009 г. 14:28 |
| За всички вас Halo феновете там! | KanoakaVirus | Изключено Тема Дискусия | 3 | 19 Юни 2008 09:17 |
| Уверете се фенове се пуска по 100% | Cew27 | Случаи & Power Доставки | 10 | 12 април 2008 15:58 |
| Най-добрият шаси феновете и да получите! | Cew27 | Процесори, дънни платки & RAM | 23 | 12 април 2008 06:55 |
| Фенове, които се вписват в CD устройството залив? | Cew27 | Случаи & Power Доставки | 9 | 10 април 2008 12:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |