![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Rush má nové album "Hadi & Arrows" a že bude na turné v tomto roce. Viděl jsem je, když jsem byl na střední škole, ale nebylo jim naslouchal mnohem později. Myslím, že budete dostávat album. Má tu někdo rád kapelu? |
|
| |||
| |||
| Dřív jsem poslouchal, když jsem byl ve střední škola sama. Musel jsem si uvědomil, že není Když se s něčím novým. Budu se podívat. I enjoyed jim před tak doufám, že jejich nová hudba je stejně tak dobré. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdo to je **** Rush? : D
| |||
| |||
| Rush je tři tyče rocková kapela z Toronta. Nejsem si jistý, jak dobře známo, že jsou v jiných zemích, ale jsou populární v Kanadě a regiony v USA. Jen jsem měl podívat na Wikipedii, a říkají, že to Rush 23 zlatých a 14 platinových záznamů (s 3 multi-platinové) záznamy, aby byly jedním z nejlepších-selling rockových kapel v dějinách, uvedení páté za Beatles, Rolling Stones, KISS a Aerosmith pro většinu jdoucích zlaté a platinové rockové album. Také jsem slyšel, jak je popsáno neformálně "nejúspěšnější kultovní rocková kapela", nebo něco takového. |
|
| |||
| |||
| Díky za poučný mi Taggarte Už jste slyšeli od Emerald Tenké Lizzy, nyní to je klasika? |
|
| |||
| |||
| Jsem neslyšel, že tenký Lizzy píseň za dlouhou dobu. To byla dobrá i když doladit. Musel jsem si uvědomil, že není Rush byla označována jako kultovní kapely typu. To bylo pro mě novinky. |
|
| |||
| |||
| Mluvit o tenký Lizzy, přísahám Viděl jsem je otevřený koncert v pozdních 70. let, ale nemohu pamatovat, kdo headlined. A to má co do činění s párty ... I don't Emerald připomenout, že jméno ne. Možná bych vědět, že to slyšet. Dělal jsem jako The Boys Are Back ve městě. |
|
| |||
| |||
| Poslechněte si to ještě jednou mate. Je poslal třesavka svůj páteře. Wicked. http://www.youtube.com/watch?v=yGi-DSATRK8 |
|
| |||
| |||
| Rush Tenké Lizzy PAH nic v porovnání se zázraky MUSE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste se rozumí Cannondale Rush, pak ano. Mmmm, full-sus nebe.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Tolik Fans! | Razer | Případy & Napájecí zdroje | 29 | 14. května 2009 14:28 |
| Pro všechny fanoušky Halo jste tam! | KanoakaVirus | Vypnout Téma diskuze | 3 | 19. června 2008 09:17 |
| Značka ventilátory běží na 100% | Cew27 | Případy & Napájecí zdroje | 10 | 12. duben 2008 15:58 |
| Nejlepší fanoušci i podvozku může dostat! | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 23 | 12. duben 2008 06:55 |
| Ventilátory, které zapadají do cd mechaniky zálivu? | Cew27 | Případy & Napájecí zdroje | 9 | 10 dubna 2008 12:32 |
| Thread Nástroje | |
| |