![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Rush ima novi album "zmije i strijele" i oni će biti touring ove godine. Vidio sam ih kad sam bio u srednjoj školi, ali nisu slušali ih puno u zadnje vrijeme.
Mislim da ću dobiti album. Ima li iko ovdje kao bend? |
|
|
|||
|
|||
|
Koristio sam slušati ih kad sam bio u srednje sebe. I nije shvatio da su izlazili sa ništa novo. Ja ću check it out. Uživao sam ih prije pa sam se nadam da je njihova nova glazba je isto tako dobar.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tko je **** su Rush? : D
|
|||
|
|||
|
Rush je tri komada rock band from Toronto. Nisam siguran koliko dobro poznato da su u drugim zemljama, ali oni su popularne u Kanadi i regije SAD.
Upravo sam imala pogled na Wikipediji, a oni kažu da Rush 23 zlatnih ploča i 14 platine (s multi-platinast 3) evidencija ih jedan od najboljih rock bendova prodaje u povijesti, stavljanje peti iza Beatlesi, The Rolling Stones, KISS Aerosmith i za većinu uzastopna zlata i platine rock albume. Ive 'isto tako čuti ih neformalno opisao kao "najuspjeąnijih kultni rock band" ili nešto slično.
|
|
|
|||
|
|||
|
Thanks for enlightening me Taggart
Jeste li čuli iz Emerald Thin Lizzy, sada kada je klasičan? |
|
|
|||
|
|||
|
Nisam čuo da Thin Lizzy pjesma u dugo vremena. To je bio dobar napjev ipak. I nije shvatio da je Rush spominju kao vrstu kultnog benda. To je novost za mene.
|
|
|
|||
|
|||
|
Govoreći o Thin Lizzy, I swear I vidjeh ih otvorili koncert u kasnim 70s, ali ja ne mogu sjetiti tko headlined. A to je ništa za napraviti sa fešte ...
JA dont 'opoziv Emerald, po imenu anyway. Možda bih znati da slušamo. Ja sam poput Dječaci Are Back In Town.
|
|
|
|||
|
|||
|
Slušajte ga još jednom pariti.
Ona šalje drhtavice dolje moje kralježnice. Bezbožničke. http://www.youtube.com/watch?v=yGi-DSATRK8 |
|
|
|||
|
|||
|
Rush Thin Lizzy fuj ništa u usporedbi sa čudesima i inspiraciju
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ako ste misljena Cannondale Rush, onda da.
Mmmm, full-SUS neba.
|