![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Rush van egy új album "Snakes & Arrows" és lesz természetjárás idén. Láttam, amikor én voltam a suliban, de nem sokat hallgattam őket mostanában. Azt hiszem, hogy az album. Van itt, mint a zenekar? |
|
| |||
| |||
| Hallgattam rájuk, amikor a Liceum magam. Nem volt rá, hogy nem jöttek ki valami újat. I will check it out. Élveztem előtt így remélem, hogy az új zene van, mint jó. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ki a **** a Rush? : D
| |||
| |||
| Rush egy három darab rock band from Toronto. Nem vagyok biztos benne, hogy jól ismert, azok a más országokban, de azért népszerű Kanada régiók és az USA-ban. Én csak egy pillantást Wikipedia, és azt mondják, hogy a Rush 23 arany és 14 platina nyilvántartást (a 3 multi-platina) nyilvántartást, hogy azok az egyik legjobb rock-eladási sávok a történelem, forgalomba ötödik mögött The Beatles, The Rolling Stones, KISS Aerosmith és a legtöbb követő arany és platina rock album. Én is hallottam leírt formában, mint "a legsikeresebb kultikus rock", vagy valami ilyesmi. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm, hogy rám felvilágosításához Taggart Hallottál Emerald a Thin Lizzy, most, hogy van egy klasszikus? |
|
| |||
| |||
| Én még nem hallottam, hogy Thin Lizzy dal egy hosszú idő. Ez volt egy jó nótát is. Már nem azzal, hogy a Rush volt, hogy a kultusz típusú sávban. Ez a hír volt nekem. |
|
| |||
| |||
| Ha már a Thin Lizzy, esküszöm láttam, hogy nyissa meg a koncert a'70-es évek végén, de én nem emlékszem, akik headlined. És ez még semmi köze a bulizás ... Nem emlékszem Emerald, a neve egyébként. Lehet, hogy én tudom, hogy hallom. Én, mint a fiúk a Vissza a városba. |
|
| |||
| |||
| Hallgassa meg még egyszer haver. Szilánkokratörik küldött meg a gerincem. Gonosz. http://www.youtube.com/watch?v=yGi-DSATRK8 |
|
| |||
| |||
| Rush Thin Lizzy PAH semmi összehasonlítva a csodálatos MUSE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha azt a Cannondale Rush, akkor igen. Mmmm, teljes sus mennyben.