![]() |
|
| |||
| |||
| Rush יש אלבום חדש "נחשים & החצים" והם יהיה תיור השנה. ראיתי אותם כשהייתי בתיכון, אבל לא הקשבנו להם הרבה בזמן האחרון. אני חושב שאני יהיה להשיג את האלבום. האם מישהו כאן אוהב את הלהקה? |
|
| |||
| |||
| נהגתי להקשיב להם כשהייתי highschool עצמי. היה לי לא הבנתי כי הם היו יוצאים עם משהו חדש. אני מוכן לבדוק את זה. נהניתי להם לפני כל כך אני מקווה, כי החדשות שלהם היא בדיוק כמו מוזיקה טובה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מי הם **** למהר? : D
| |||
| |||
| הבלאגן הוא חתיכת שלושה להקת רוק מ טורונטו. אני לא בטוח עד כמה הם ידועים היטב במדינות אחרות, אבל הם פופולאריים בקנדה ואזורים של ארה"ב. אני רק צריך לראות ויקיפדיה, והם אומרים כי rush של 23 זהב ו 14 רשומות Platinum (עם 3 רב Platinum) רשומות להפוך אותם לאחד הטובים ביותר המוכרים בהיסטוריה להקות רוק, הצבת החמישי מאחורי הביטלס, הרולינג של אבנים, נשיקה ו Aerosmith ביותר עבור רצופים זהב פלטינה רוק אלבומים. גם אני כבר שמעתי אותם כפי שתואר informally "המוצלחות ביותר פולחן להקת רוק" או משהו כזה. |
|
| |||
| |||
| תודה enlightening לי Taggart האם שמעת Emerald מ Lizzy דק, עכשיו זה קלאסי? |
|
| |||
| |||
| אני לא שמעתי את זה דק Lizzy שיר הרבה זמן. זה היה טוב למרות מנגינה. היה לי לא הבנתי את זה הבלאגן היה המכונה פולחן סוג של הלהקה. זה היה לי חדשות. |
|
| |||
| |||
| אם כבר מדברים על דק Lizzy, אני נשבע שראיתי אותם לפתוח קונצרט של מאוחר 70s, אבל אני לא יכול לזכור מי headlined. ואת זה אין שום קשר partying ... אני לא זוכר Emerald, על ידי שם בכל מקרה. אולי הייתי יודע את זה כדי לשמוע את זה. עשיתי כמו הבנים האם חזור בעיר. |
|
| |||
| |||
| תקשיב לו עוד פעם אחת חבר. היא שלחה צמרמורת במורד עמוד השדרה שלי. הרשעים. http://www.youtube.com/watch?v=yGi-DSATRK8 |
|
| |||
| |||
| Rush דק Lizzy pah כלום לעומת פלאי Muse |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה מתכוון Cannondale rush, אז כן. Mmmm, מלא SUS השמים.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כל כך הרבה Fans! | Razer | מקרים & ספקי כוח | 29 | 14th מאי 2009 14:28 |
| עבור כל מה שאתה Halo מעריצים שם בחוץ! | KanoakaVirus | דיון Off topic | 3 | 19th יוני 2008 09:17 |
| הפוך אוהדים לפעול ב 100% | Cew27 | מקרים & ספקי כוח | 10 | -12 לאפריל 2008 15:58 |
| הדרך הטובה ביותר שסי אוהדים, אני יכול להשיג! | Cew27 | CPUs, Motherboards & RAM | 23 | -12 לאפריל 2008 06:55 |
| אוהדים אשר מתאים התקליטורים Bay? | Cew27 | מקרים & ספקי כוח | 9 | -10 לאפריל 2008 12:32 |
| שרשרת כלים | |
| |