![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Rush yra naujojo albumo "Snakes & Arrows", ir jie bus Touring šiais metais. Aš pamačiau juos, kai man buvo vidurinėje mokykloje, bet ne klausytis jų daug pastaruoju metu. I think I'll get albumą. Ar kas nors čia kaip ir band? |
|
| |||
| |||
| Aš juos išklausyti, kai buvau HighSchool save. Aš ne suprato, kad jie išeina su nieko naujo. Aš check it out. Man patiko juos prieš tai aš tikiuosi, kad jų naujoji muzika yra tokia pat gera. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas yra **** Rush? : D
| |||
| |||
| Rush yra trijų dalių roko grupė iš Toronto. Nežinau, kaip gerai žinoma, jos yra kitose šalyse, tačiau jie populiarūs Kanadoje ir regionų JAV. Aš tiesiog buvo ne Mokėjimo atrodyti, o jie sako, kad Rush's Gold Records 23 ir 14 Platinum (su 3 multi-platininis) įrašus, kad jie vienas iš geriausiai parduodamų roko grupės istorija, pateikimo penktoji už The Beatles, Rolling Stones, Kiss ir Aerosmith dauguma iš eilės aukso ir platinos roko albumų. Aš taip pat girdėjau juos aprašyti neoficialiai "sėkmingiausiai kulto roko grupė" ar kažkas panašaus. |
|
| |||
| |||
| Ačiū už Paaiškinti man Taggart Ar girdėjote Emerald nuo Thin Lizzy, kad dabar yra klasika? |
|
| |||
| |||
| Nesu girdėjęs, kad Thin Lizzy daina ilgai. Tai buvo gera melodija nors. Aš ne suprato, kad Rush buvo vadinamas kulto tipo juostos. Tai buvo naujiena man. |
|
| |||
| |||
| Kalbant apie Thin Lizzy, prisiekiu aš pamačiau juos atidaryti koncerto pabaigoje 70s, bet aš negaliu prisiminti, kas platus apšvietimas. Ir tai neturi nieko bendra su vakarėlio ... Nepamenu Emerald pagal pavadinimą anyway. Gal aš žinau jį girdėti. Man patiko Boys are back in town. |
|
| |||
| |||
| Klausyti jį dar kartą mate. Jis pasiuntė Shivers nustatantis mano stuburas. Wicked. http://www.youtube.com/watch?v=yGi-DSATRK8 |
|
| |||
| |||
| Rush Thin Lizzy fui nieko lyginant su Muse stebuklai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei tai Cannondale Rush, tada Taip. Mmmm, visos sus dangaus.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tiek daug gerbėjų! | Razer | Cases & Power Supplies | 29 | Gegužė 14, 2009 14:28 |
| Visiems jums Halo gerbėjų ten! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 3 | Birželis 19, 2008 09:17 |
| Padaryti gerbėjai važiuoti 100% | Cew27 | Cases & Power Supplies | 10 | Balandis 12, 2008 15:58 |
| Geriausia važiuoklės gerbėjai galiu gauti! | Cew27 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 23 | Balandis 12, 2008 06:55 |
| Ventiliatoriai, kad tilptų CD Bay? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 9 | Balandis 10, 2008 12:32 |
| Temos įrankiai | |
| |