![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Rush ir jaunā albuma "Čūskas & Arrows" un tie būs tūrisma šogad. Es redzēju viņus, kad es biju vidusskolā, bet nav uzklausījusi tās daudz pēdējā.
Es domāju, ka es nopirkšu albumu. Vai kāds šeit, kā grupa? |
|
|
|||
|
|||
|
Es mēdzu klausīties tos, kad es biju vidusskola sevi. Man nebija sapratu, ka tie nāk no ar kaut ko jaunu. Es to pārbaudīt out. Man patika tās pirms tā, es ceru, ka savu jauno mūziku, ir tikpat labs.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kas **** ir Rush? : D
|
|||
|
|||
|
Rush ir trīs gabals rock grupa no Toronto. Es neesmu pārliecināts, kā labi zināms, tās ir citās valstīs, taču tie ir populārs Kanādā un reģionu ASV.
Es tikko bija apskatīt Wikipedia, un viņi saka, ka Rush ir 23 zelta ieraksti un 14 platīna (ar 3 multi-platinum) dokumenti, lai tie viens no vislabāk pārdotajiem rokgrupas vēsturē, laišanu piektais aiz Beatles, Rolling Stones, KISS un Aerosmith lielāko kārtas zelta un platīna rock albumus. Esmu arī dzirdējis tos aprakstīts neformāli kā "visveiksmīgākā kulta rokgrupu" vai kaut kā tā.
|
|
|
|||
|
|||
|
Paldies par informēts man Taggart
Vai esat dzirdējuši Emerald no Thin Lizzy, tagad tas ir klasisks? |
|
|
|||
|
|||
|
Es neesmu dzirdējis, ka Thin Lizzy dziesmu ilgu laiku. Tas bija labs tune though. Man nebija sapratu, ka Rush dēvēja par kulta tips joslā. Tas bija ziņu man.
|
|
|
|||
|
|||
|
Runājot par Thin Lizzy, es zvēru, es redzēju tos brīvi koncerta beigās 70, bet es nevaru atcerēties, kas headlined. Un šī nav nekāda sakara ar partying ...
Es neatceros Emerald, ar nosaukumu anyway. Varbūt es zinu, ka to dzirdēt. Es tā kā Boys Are Back In Town.
|
|
|
|||
|
|||
|
Lai to varētu dzirdēt vēl vienu reizi mate.
Tā nosūtīja drebuļi nosaka manu mugurkaulu. Ļauns. http://www.youtube.com/watch?v=yGi-DSATRK8 |
|
|
|||
|
|||
|
Rush Thin Lizzy PAO nekas salīdzinājumā ar MUSE jautā
|
|
|
||||||||||||
|