![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Rush ma nowy album "Snakes & Arrows" i będą zwiedzających w tym roku. Widziałam je, kiedy byłem w szkole średniej, ale nie słuchamy ich ostatnio wiele. I think I'll get albumu. Czy ktoś tutaj jak band? |
|
| |||
| |||
| Kiedyś, aby słuchać ich kiedy byłem w highschool siebie. I nie zdali sobie sprawę, że wychodzą one z niczego nowego. I will check it out. I cieszył się przed nimi, tak mam nadzieję, że ich nowa muzyka jest tak dobra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kto **** są Rush? : D
| |||
| |||
| Rush jest trzech kawałek rock band z Toronto. Nie wiem, jak dobrze znane są w innych krajach, ale są one popularne w Kanadzie i regionów w USA. Ja po prostu musiał się na Wikipedii, a oni mówią, że Rush 23 złotych i 14 rekordów platynę (z 3 multi-platynowy) rekordy uczynić z nich jeden z najlepiej sprzedających zespoły rockowe w historii, wprowadzania piątego za The Beatles, The Rolling Stones, KISS i Aerosmith dla większości kolejnych złotych i platynowych płyt rock albumów. I've również usłyszał je nieformalnie opisany jako "najbardziej udanych kultu rock band" czy coś takiego. |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za oświecania mnie Taggart Słyszałeś Emerald z Thin Lizzy, że teraz jest klasycznym? |
|
| |||
| |||
| Nie słyszałem, że utwór Thin Lizzy w długim czasie. To był dobry tune though. I nie zdali sobie sprawę, że Rush był określany jako kultowy typu zespołu. To było dla mnie wiadomości. |
|
| |||
| |||
| Mówiąc o Thin Lizzy, I swear Widziałam je koncert pod koniec lat 70., ale nie mogę zapamiętać, którzy headlined. A to nie ma nic wspólnego z Imprezy ... I nie przypominają Emerald, nazwy anyway. Być może będę wiedzieć, że to hear it. Zrobiłem jak The Boys Are Back In Town. |
|
| |||
| |||
| Słuchaj to jeszcze raz kolego. Wysyłane dreszcze moje kręgosłupa. Wicked. http://www.youtube.com/watch?v=yGi-DSATRK8 |
|
| |||
| |||
| Rush Thin Lizzy pah nic w porównaniu z cudów MUSE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli oznacza Cannondale Rush, a następnie Tak. Mmmm, pełnym SUS nieba.
![]() |
|
| Zakładki |