![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Rush má nové album "Hadi & Arrows" a že bude na turné v tomto roku. Videl som sa, keď som bol na strednej škole, ale nebolo im počúvali oveľa neskôr. Myslím, že budete dostávať album. Má tu niekto rád kapelu? |
|
| |||
| |||
| Dřív som počúval, keď som bol v strednej škola sama. Musel som si uvedomil, že nie je Keď sa s niečím novým. Budem sa pozrieť. I enjoyed im pred tak dúfam, že ich nová hudba je rovnako dobré. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kto to je **** Rush? : D
| |||
| |||
| Rush je tri tyče rocková kapela z Toronta. Nie som si istý, ako dobre známe, že sú v iných krajinách, ale sú populárne v Kanade a regióny v USA. Len som mal pozrieť na Wikipédii, a hovoria, že to Rush 23 zlatých a 14 platinových záznamov (s 3 multi-platinovej) záznamy, aby boli jedným z najlepších-selling rockových kapiel v histórii, uvedenie piatej za Beatles, Rolling Stones, KISS a Aerosmith pre väčšinu idúcich zlaté a platinové rockové album. Tiež som počul, ako je opísané neformálne "najúspešnejšie kultovou rocková kapela", alebo niečo takého. |
|
| |||
| |||
| Vďaka za poučný mi Taggarte Už ste počuli od Emerald Tenké Lizzy, teraz to je klasika? |
|
| |||
| |||
| Som nepočul, že tenký Lizzy pieseň za dlhú dobu. To bola dobrá aj keď doladiť. Musel som si uvedomil, že nie je Rush bola označovaná ako kultovej kapely typu. To bolo pre mňa novinky. |
|
| |||
| |||
| Hovoriť o tenký Lizzy, prisahám Viděl jsem je otvorený koncert v neskorých 70. rokov, ale nemôžem pamätať, kto headlined. A to má čo do činenia s párty ... Nechcem Emerald pripomenúť, že meno nie. Možno by som vedieť, že to počuť. Robil som ako The Boys Are Back v meste. |
|
| |||
| |||
| Vypočujte si to ešte raz mate. Je poslal triaška svoj chrbtice. Wicked. http://www.youtube.com/watch?v=yGi-DSATRK8 |
|
| |||
| |||
| Rush Tenké Lizzy PAH nič v porovnaní so zázraky MUSE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste sa rozumie Cannondale Rush, potom áno. Mmmm, full-sus neba.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Toľko Fans! | Razer | Prípady & Napájacie zdroje | 29 | 14. mája 2009 14:28 |
| Pre všetkých fanúšikov Halo ste tam! | KanoakaVirus | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 19. júna 2008 09:17 |
| Značka ventilátory beží na 100% | Cew27 | Prípady & Napájacie zdroje | 10 | 12. apríl 2008 15:58 |
| Najlepšie fanúšikovia i podvozka môže dostať! | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 23 | 12. apríl 2008 06:55 |
| Ventilátory, ktoré zapadajú do cd mechaniky zálive? | Cew27 | Prípady & Napájacie zdroje | 9 | 10 apríla 2008 12:32 |
| Thread Tools | |
| |