![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Русх има нови албум "змије и стријела" и они ће бити Тоуринг ове године. Видео сам их кад сам био у средњој школи, али нису слушали их пуно у задње време. Мислим да ћу добити албум. Има ли ико овде као бенд? |
|
| |||
| |||
| Користио сам слушати их кад сам био у средње себе. И није схватио да су излазили са ништа ново. Ја ћу цхецк ит оут. Уживао сам их пре па сам се надам да је њихова нова музика је исто тако добар. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ко је **** су Русх? : Д
| |||
| |||
| Русх је три комада роцк банд фром Торонто. Нисам сигуран колико добро познато да су у другим земљама, али они су популарне у Канади и регије САД. Управо сам имала поглед на Википедија, а они кажу да Русх 23 златних плоча и 14 платине (са мулти-платинаст 3) евиденција их један од најбољих роцк бендова продаје у историји, стављање пети иза Битлси, Тхе Роллинг Стонес, КИСС Аеросмитх и за већину узастопна злата и платине роцк албуме. Ја сам такође чуо да их неформално описује као "најуспешнији култни рок бенд" или тако нешто. |
|
| |||
| |||
| Тханкс фор енлигхтенинг ме Таггарт Јесте ли чули из Емералд Тхин Лиззы, сада када је класик? |
|
| |||
| |||
| Нисам чуо да Тхин Лиззы пјесма у дуго времена. То је био добар напев ипак. И није схватио да је Русх помињу као врсту култног бенда. То је новост за мене. |
|
| |||
| |||
| Говорећи о Тхин Лиззы, И суеар И видјех их отворили концерт у касним 70с, али ја не могу сетити ко хеадлинед. А то је ништа радити с фест ... ЈА донт 'уитхдрау Емералд, по имену Аныуаы. Можда бих знати да слушамо. Ја сам попут Дечаци Аре Бацк Ин Тоун. |
|
| |||
| |||
| Слушајте га још једном парова. Она шаље Дрхтавица доле моје кичме. Безбожничке. хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=ыГи-ДСАТРК8 |
|
| |||
| |||
| Русх Тхин Лиззы фуј ништа у поређењу са чудеса и инспирацију |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте мишљена Цаннондале Русх, онда да. Мммм, фулл-СУС неба.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Обожаватељи толико! | Разер | Цасес & Поуер Супплиес | 29 | 14 мај 2009 14:28 |
| За све вас Хало фановима оут тхере! | КаноакаВирус | Офф Топиц Дисцуссион | 3 | 19. јуна 2008 09:17 |
| Маке обожаватељи трчање на 100% | Цеу27 | Цасес & Поуер Супплиес | 10 | 12 април 2008 15:58 |
| Најбољи шасије обожаватељи могу добити! | Цеу27 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 23 | 12 април 2008 06:55 |
| Обожаватељи који стане у ЦД погон залив? | Цеу27 | Цасес & Поуер Супплиес | 9 | 10 април 2008 12:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |