![]() |
|
| |||
| |||
| Rush yeni albümü "Snakes & Oklar vardır" ve bu yıl gezici duyarız. Ben lisede, ancak onları görüp onlara çok son dinledi değil. Sanırım albüm alırsınız düşünüyorum. Bu bant gibi herkes burada mı? |
|
| |||
| |||
| Ben onlara ben kendimi lise olduğunu dinlemek için kullanılır. Ben de yeni bir şey ile birlikte geliyordu fark yoktu. Ben de kontrol eder. Ben böylece yeni müzik gibi iyi umut önce keyif. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kim **** Rush nelerdir? : D
| |||
| |||
| Rush Toronto bir üç parça rock grubu olduğunu. Ben ne kadar diğer ülkelerde bulunan bilinen emin değilim, ama Kanada ve ABD'nin bölgelerde popüler olursunuz. Sadece Vikipedi bir göz vardı ve onlar Rush's 23 altın kayıtları ve 14 platin kayıtları 3 multi-platin () ile en iyi onları oluşturabileceğimi söylüyorlar-satış tarihinde rock grupları, The Beatles, The Rolling Stones arkasında beşinci yerleştirerek, KISS ve Aerosmith en arda altın ve platin kaya albümleri için. Ben de onları informally en başarılı kült rock grubu "ya da böyle bir şey" olarak nitelendirdi duymuşsunuzdur. |
|
| |||
| |||
| Taggart yaz aydınlatıcı için teşekkürler Size Thin Lizzy, artık klasik olan Zümrüt duydun mu? |
|
| |||
| |||
| Ben uzun zamandır bu Thin Lizzy şarkı duymadık. Bu iyi bir ayar olsa idi. O Rush bir kült tipi bant olarak anılacaktır olduğunu fark yoktu. Bu haber bana oldu. |
|
| |||
| |||
| Thin Lizzy bahsetmişken, ben onları geç 70s bir konser açık gördüm yemin ederim, ama kim headlined hatırlayamıyorum. Ve bu parti ile ilgisi yoktur ... Ben, adının zaten Zümrüt hatırlamak değildir. Belki onu dinlemek bilmek istiyorum. The Boys gibi mi Geri kasabasındadır edilmiştir. |
|
| |||
| |||
| Bunu bir kez daha dostum Dinle. Benim omurga aşağı humma gönderdi. Wicked. http://www.youtube.com/watch?v=yGi-DSATRK8 |
|
| |||
| |||
| Rush Thin Lizzy öğk şey MUSE of Wonders göre |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer Cannondale Rush, sonra evet demek. Mmmm, tam-sus cennet.