![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Rush з'явився новий альбом "Snakes & Arrows", і вони будуть гастролі цього року. Я бачив їх, коли я навчався в середній школі, але вони не слухали їх багато останнім часом. Я думаю, що я отримаю альбому. Хто-небудь тут, як група? |
|
| |||
| |||
| Раніше я слухаю їх, коли я був у ліцейного себе. Я не знав, що вони виходили з нічого нового. Я буду перевірити його. Я користувалася ним до і я сподіваюся, що їхня нова музика так само хороша. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хто **** є Rush? : D
| |||
| |||
| Rush складається з трьох частин рок-група з Торонто. Я не знаю, як добре відомо, що вони знаходяться в інших країнах, але вони популярні в Канаді та регіонах США. Я тільки що подивіться на Вікіпедії, а вони кажуть, що Rush's 23 золотих пластинок і 14 Платина (з 3 мульти-платинової) записи, роблять їх одними із самих продаваних рок-груп в історії, за розміщення п'ятого The Beatles, The Rolling Stones, KISS і Aerosmith для найбільш послідовними золоті та платинові альбоми рок. Я також чув, як вони описані неформально як "найуспішніша група культу рок" або щось на зразок цього. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за просвітницьку мені Таггарт Чи ви чули від Emerald Thin Lizzy, тепер це класичний? |
|
| |||
| |||
| Я не чув, що Thin Lizzy пісню протягом тривалого часу. Це була гарна, хоча настройка. Я не зрозумів, що Раш був переданий в якості групи тип культу. Це було для мене новиною. |
|
| |||
| |||
| Говорячи про Thin Lizzy, клянусь, я бачив, як вони відкриті з концертом в кінці 70-х, але я не пам'ятаю, хто заголовком. І це не має нічого спільного з вечірки ... Я не пам'ятаю, смарагд, по імені в будь-якому випадку. Може бути, я знаю, що це чути. Я зробив, як The Boys Are Back In Town. |
|
| |||
| |||
| Слухайте її ще раз Mate. Вона направила дрож по спині. Wicked. http://www.youtube.com/watch?v=yGi-DSATRK8 |
|
| |||
| |||
| Rush Thin Lizzy тьфу ніщо в порівнянні з чудесами MUSE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви маєте на увазі Cannondale Rush, то так. Mmmm, повним-SUS небес.