![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Има ли някой тук вървят собствен бизнес? Ако е така, бих обичам да слушам как си го започнал, какви подкрепата си имал, и как се прави сега. Аз съм финансово-мой собствен бизнес в момента - аз съм всъщност прави правителство спонсорира разбира се, и ако не мине, ще се издават в края на това. Курсът е много упорит труд - на преподаватели не дръпнете всички удари за своя бизнес идея, и наистина да си мислиш. Мисля, че ако се мине това, той ще бъде велик фондацията. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Започнах моята фирма с около А, В £ 200.
Отиде и имам някои листовки копира определяне на местния офис магазин и отиде един ги моята личност. Сега Айв нарастват до професионални рекламни брошури и някой друг да дава около 25k месечно. Той беше много трудно, но с много усилия и можете да започнете бизнес от нищо. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Имам почти същата история като Дейв започна с много малък и аз съм още тук 3 години късно. Аз бях много внимателен и предпазлив един бизнес се разраства постоянно, но с твърда основа. 2007 ще бъде много вълнуващо с нови продукти и маркетингови др |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лоши новини за Sony PS3 собственици | Razer | PC & конзолата Gaming | 28 | 21 Окт 2008 13:22 |
| Моля, може ли да ми помогнете изберете подходящ сървър за моя малък бизнес | vishy01234 | Общи Хардуер Чат | 3 | 2-ро Юни 2008 19:04 |
| Как да Buld бизнес система, управление на Бизнес система? | 597 | Общи Софтуер Чат | 2 | 3 Дек 2007 12:30 |
| Всички собственици на бизнес тук? | Hybr! Г | Изключено Тема Дискусия | 6 | 5-и парламентарен Юни 2007 21:30 |
| Dell E520 собственици пазете се! | mr_miller | Общи Хардуер Чат | 8 | 30 май 2007 година 22:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |