menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Drobné živnostníky?

Reply

Thread Nástroje
Old 20. října 2006, 04:44
Člen Skupina

Default Drobné živnostníky?

Je tu někdo provozovat své vlastní podnikání? Pokud ano, já bych rád slyším, jak jste začali, co byste měli podpořit, a jak děláte teď.

Jsem zahájením vlastní podnikání v současné době - jsem vlastně dělá vláda sponzoruje Samozřejmě, a když jsem pak, uvidíme získat grant na konci to.

Kurz je hodně tvrdá práce - v lektoři nemají tahat žádné údery o vaší firmě nápad, a opravdu si vás myslet.

Myslím si, že když jsem tento průkaz, bude to skvělý základ.
Old 14.listopadu 2006, 06:10
Administrátor Skupina

Začal jsem se o své firmě A, A 200 liber.

Šel a dostal nějaké letáky fotokopírováním stanoví místní úřad shop a šel jeden vydal je můj vlastní.

Nyní IVE rostou na profesionální letáky a mít někoho jiného dodat okolo 25k měsíčně.

Bylo to tvrdé, ale s tvrdou práci můžete začít podnikat z ničeho.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17.listopadu 2006, 05:51
Člen Skupina

Mám stejný příběh jako Dave začal velmi málo a já jsem pořád tady 3 roky později.

Byl jsem velmi opatrný jeden opatrný a podnikání rozrostla, ale stále se pevných základech.

2007 bude velice vzrušující s novými produkty a marketing atd.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Špatné zprávy pro Sony PS3 vlastníků Razer PC a herní konzole 28 21. říjen 2008 13:22
Prosím, můžete mi pomoci vybrat vhodný server pro mé malé podniky vishy01234 Obecné Hardware Chat 3 2. června 2008 19:04
Jak mohu Buld Business System, řídit obchodní systém? 597 Obecné Software Chat 2 3. prosince 2007 12:30
Jakékoliv podnikatelů tady? Hybr! D Vypnout Téma diskuze 6 5. červen 2007 21:30
Dell E520 vlastníků beware! mr_miller Obecné Hardware Chat 8 30. května 2007 22:56
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.