![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Je tu někdo provozovat své vlastní podnikání? Pokud ano, já bych rád slyším, jak jste začali, co byste měli podpořit, a jak děláte teď. Jsem zahájením vlastní podnikání v současné době - jsem vlastně dělá vláda sponzoruje Samozřejmě, a když jsem pak, uvidíme získat grant na konci to. Kurz je hodně tvrdá práce - v lektoři nemají tahat žádné údery o vaší firmě nápad, a opravdu si vás myslet. Myslím si, že když jsem tento průkaz, bude to skvělý základ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Začal jsem se o své firmě A, A 200 liber.
Šel a dostal nějaké letáky fotokopírováním stanoví místní úřad shop a šel jeden vydal je můj vlastní. Nyní IVE rostou na profesionální letáky a mít někoho jiného dodat okolo 25k měsíčně. Bylo to tvrdé, ale s tvrdou práci můžete začít podnikat z ničeho. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Mám stejný příběh jako Dave začal velmi málo a já jsem pořád tady 3 roky později. Byl jsem velmi opatrný jeden opatrný a podnikání rozrostla, ale stále se pevných základech. 2007 bude velice vzrušující s novými produkty a marketing atd. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Špatné zprávy pro Sony PS3 vlastníků | Razer | PC a herní konzole | 28 | 21. říjen 2008 13:22 |
| Prosím, můžete mi pomoci vybrat vhodný server pro mé malé podniky | vishy01234 | Obecné Hardware Chat | 3 | 2. června 2008 19:04 |
| Jak mohu Buld Business System, řídit obchodní systém? | 597 | Obecné Software Chat | 2 | 3. prosince 2007 12:30 |
| Jakékoliv podnikatelů tady? | Hybr! D | Vypnout Téma diskuze | 6 | 5. červen 2007 21:30 |
| Dell E520 vlastníků beware! | mr_miller | Obecné Hardware Chat | 8 | 30. května 2007 22:56 |
| Thread Nástroje | |
| |