μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Κάθε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Οκτωβρίου 2006, 04:44
Μέλος Ομάδα

Default Κάθε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων;

Είναι κανείς εδώ τη λειτουργία των δικών τους επιχειρήσεων; Αν ναι, θα θέλαμε να ακούσουμε πώς ξεκίνησε, τι είχε υποστηρίξει σας, και πως κάνετε τώρα.

Είμαι εκκίνηση δική μου επιχειρηματική αυτή τη στιγμή - Είμαι πραγματικά κάνει μια κυβέρνηση την αιγίδα βέβαια, και αν περάσει, θα το κάνω επιχορήγησης στο τέλος της.

Το μάθημα είναι μια πολύ σκληρή δουλειά - οι καθηγητές δεν τραβάτε γροθιές κάθε ιδέα για την επιχείρησή σας, και πραγματικά να σας κάνει να πιστεύετε.

Νομίζω ότι αν περάσει αυτό, θα είναι ένα μεγάλο θεμέλιο.
Old 14 Νοεμβρίου 2006, 06:10
Διαχειριστής Ομάδα

Ξεκίνησα με την εταιρεία μου για μια, Â £ 200.

Πήγε και πήρε κάποια φυλλάδια φωτοτυπημένες προβλέπονται στο τοπικό γραφείο έκανε ένα κατάστημα και τα παρέδωσε μου εαυτό.

Τώρα IVE αυξηθεί σε επαγγελματικό φυλλάδια και κάποιος άλλος έχει παραδώσει 25k περίπου ένα μήνα.

Ήταν σκληρό, αλλά με σκληρή εργασία, μπορείτε να ξεκινήσει μια επιχείρηση από το τίποτα δεν.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 Νοεμβρίου 2006, 05:51
Μέλος Ομάδα

Έχω πολύ την ίδια ιστορία ως Dave ξεκίνησε με πολύ μικρή και είμαι ακόμα εδώ 3 χρόνια αργότερα.

Έχω μία πολύ προσεκτική και επιφυλακτική η επιχείρηση έχει αυξηθεί σταθερά αλλά με μια ισχυρή βάση.

2007 θα είναι πολύ συναρπαστικό με νέα προϊόντα και μάρκετινγκ κλπ.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.