![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Είναι κανείς εδώ τη λειτουργία των δικών τους επιχειρήσεων; Αν ναι, θα θέλαμε να ακούσουμε πώς ξεκίνησε, τι είχε υποστηρίξει σας, και πως κάνετε τώρα.
Είμαι εκκίνηση δική μου επιχειρηματική αυτή τη στιγμή - Είμαι πραγματικά κάνει μια κυβέρνηση την αιγίδα βέβαια, και αν περάσει, θα το κάνω επιχορήγησης στο τέλος της. Το μάθημα είναι μια πολύ σκληρή δουλειά - οι καθηγητές δεν τραβάτε γροθιές κάθε ιδέα για την επιχείρησή σας, και πραγματικά να σας κάνει να πιστεύετε. Νομίζω ότι αν περάσει αυτό, θα είναι ένα μεγάλο θεμέλιο. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ξεκίνησα με την εταιρεία μου για μια, Â £ 200.
Πήγε και πήρε κάποια φυλλάδια φωτοτυπημένες προβλέπονται στο τοπικό γραφείο έκανε ένα κατάστημα και τα παρέδωσε μου εαυτό. Τώρα IVE αυξηθεί σε επαγγελματικό φυλλάδια και κάποιος άλλος έχει παραδώσει 25k περίπου ένα μήνα. Ήταν σκληρό, αλλά με σκληρή εργασία, μπορείτε να ξεκινήσει μια επιχείρηση από το τίποτα δεν. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω πολύ την ίδια ιστορία ως Dave ξεκίνησε με πολύ μικρή και είμαι ακόμα εδώ 3 χρόνια αργότερα.
Έχω μία πολύ προσεκτική και επιφυλακτική η επιχείρηση έχει αυξηθεί σταθερά αλλά με μια ισχυρή βάση. 2007 θα είναι πολύ συναρπαστικό με νέα προϊόντα και μάρκετινγκ κλπ. |