manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Bilo koja vlasnicima malih poduzeća?

Reply

Thread Tools
Old 20. listopad 2006, 04:44
Member Group

Default Bilo koja vlasnicima malih poduzeća?

Je li itko ovdje prikazivati svoje tvrtke? Ako je tako, volio bih da čujem kako vam je počela, šta vam je podrška, te kako ste radili danas.

Ja sam pokretanje svoje poslovne trenutno - Ja sam zapravo radiš vlade sponzoriran, naravno, i ako sam proći, da ću dobiti odobrenje na kraju ga.

Kolegij je mnogo teškog rada - The tutors ne pull punches bilo kakve ideje o Vašoj tvrtki, i stvarno ti misliš.

Mislim da ako ovo prođe, to će biti veliki temelj.
Old 14. studenog 2006, 06:10
Administrator Group

Počela sam mojoj tvrtki s oko, Â £ 200.

Otišao i dobio neke letke fotokopirane dolje lokalnom uredu shop i ode jedan ih moje samouprave.

Sada imam narasti do profesionalnih letaka i imaju nekoga drugoga isporučivati oko 25K mjesečno.

Bilo je teško, ali uz težak posao možete započeti biznis iz ničega.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17. studenog 2006, 05:51
Member Group

Imam puno priča isto kao Dave počeo sa vrlo malo, a ja sam još uvijek ovdje 3 godine kasnije.

Ja sam bio jako pažljiv i oprezan jednog poslovnog ima postojano, ali sa čvrstim temelj.

2007 je idući u biti vrlo uzbudljive nove proizvode i marketing itd.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Loša vijest za Sony PS3 vlasnici Razer PC & konzole Igre 28 21. listopad 2008 13:22
Molimo, Možete li pomoć mene odaberite odgovarajući poslužitelj za moju malu tvrtku vishy01234 General Hardware Chat 3 2. lipnja 2008 19:04
Kako mogu Buld poslovni sustav, upravljanje poslovnom sustavu? 597 Općenito Software Chat 2 3. prosinac 2007 12:30
Bilo koju vlasnici poslovnih ovdje? Hybr! D Off Topic Discussion 6 5. lipnja 2007 21:30
Dell E520 vlasnici oprez! mr_miller General Hardware Chat 8 30. svibanj 2007 22:56
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.