![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je li itko ovdje prikazivati svoje tvrtke? Ako je tako, volio bih da čujem kako vam je počela, šta vam je podrška, te kako ste radili danas. Ja sam pokretanje svoje poslovne trenutno - Ja sam zapravo radiš vlade sponzoriran, naravno, i ako sam proći, da ću dobiti odobrenje na kraju ga. Kolegij je mnogo teškog rada - The tutors ne pull punches bilo kakve ideje o Vašoj tvrtki, i stvarno ti misliš. Mislim da ako ovo prođe, to će biti veliki temelj. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Počela sam mojoj tvrtki s oko, Â £ 200.
Otišao i dobio neke letke fotokopirane dolje lokalnom uredu shop i ode jedan ih moje samouprave. Sada imam narasti do profesionalnih letaka i imaju nekoga drugoga isporučivati oko 25K mjesečno. Bilo je teško, ali uz težak posao možete započeti biznis iz ničega. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Imam puno priča isto kao Dave počeo sa vrlo malo, a ja sam još uvijek ovdje 3 godine kasnije. Ja sam bio jako pažljiv i oprezan jednog poslovnog ima postojano, ali sa čvrstim temelj. 2007 je idući u biti vrlo uzbudljive nove proizvode i marketing itd. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Loša vijest za Sony PS3 vlasnici | Razer | PC & konzole Igre | 28 | 21. listopad 2008 13:22 |
| Molimo, Možete li pomoć mene odaberite odgovarajući poslužitelj za moju malu tvrtku | vishy01234 | General Hardware Chat | 3 | 2. lipnja 2008 19:04 |
| Kako mogu Buld poslovni sustav, upravljanje poslovnom sustavu? | 597 | Općenito Software Chat | 2 | 3. prosinac 2007 12:30 |
| Bilo koju vlasnici poslovnih ovdje? | Hybr! D | Off Topic Discussion | 6 | 5. lipnja 2007 21:30 |
| Dell E520 vlasnici oprez! | mr_miller | General Hardware Chat | 8 | 30. svibanj 2007 22:56 |
| Thread Tools | |
| |