![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van itt valaki itt fut a saját vállalkozását? Ha igen, azt szeretném hallani, hogyan elindult, milyen támogatásra volna meg, és hogyan csinál most. Én induló saját üzleti pillanatában - Én valóban csinál egy állami támogatású képzés, és ha elmúlik, majd kap egy támogatás a végét. A tanfolyam sok kemény munka - az oktatók ne húzza olyan ütéseket az Ön üzleti ötlet, és tényleg azt gondolja. Úgy gondolom, hogy ha ezt az, hogy ez egy nagyszerű Alapítvány. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én kezdtem a társaság egy olyan, Â £ 200.
Mentem és kapott néhány fénymásolt szórólapokat meg a helyi hivatali ügyintézés és ment a kiszállította az én oldalamra. Most ive növekszik a szakmai szórólapok, és valaki másnak adja kb 25k havonta. Nehéz volt, de kemény munkával lehet indítani egy vállalkozást semmit. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Van még ugyanaz, mint Dave kezdődött nagyon kicsi, és én még mindig itt vagyok, 3 évvel később. Én egy nagyon óvatos és körültekintő üzleti folyamatosan bővült, de a cég alapítása. 2007-ben lesz, nagyon izgalmas, új termékek és piacok, stb |