![]() |
|
| |||
| |||
| האם מישהו כאן מפעיל העסק שלהם? אם כן, בשמחה לשמוע איך יש לך התחיל, מה שיש לך תמיכה, ואיך אתה עושה עכשיו. אני מתחילה את העסק שלי ברגע זה - אני באמת עושה ממשלה ממומנים הקורס, ואם אני עובר, אני תקבל מענק בסוף אותה. הקורס הוא הרבה עבודה קשה - את לא למשוך tutors אגרופים כל מושג על העסק שלך, ואת באמת גורם לך לחשוב. אני חושב שאם אני עובר את זה, זה יהיה נהדר Foundation. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התחלתי עם החברה שלי בערך, של 200 £.
הלכתי וקיבלתי כמה פליירים צילמה את המשרד המקומי של החנות והלכתי נמסר להם את עצמי. עכשיו ive לגדול עד מקצועי הכרוזים ואת יש מישהו אחר לספק בסביבות 25k בחודש. זה היה קשה אבל עם עבודה קשה תוכל להתחיל עסק מ כלום. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| יש לי הרבה יותר אותו סיפור כמו דייב התחיל עם מעט מאוד ואני עדיין כאן 3 שנים מאוחר יותר. אני כבר מאוד זהיר זהיר של העסק ואת גדלה steadily אבל עם המשרד Foundation. 2007 הולך להיות מאוד מרגש עם מוצרים חדשים ושיווק וכו ' |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חדשות רעות עבור בעלי Sony PS3 | Razer | PC & קונסולת משחקים | 28 | 21st אוקטובר 2008 13:22 |
| אנא האם אתה יכול לעזור לי לבחור את השרת המתאים עבור עסקים קטנים | vishy01234 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 2nd יוני 2008 19:04 |
| איך אני יכול Buld עסקים המערכת, מערכת ניהול העסקים? | 597 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 3rd דצמבר 2007 12:30 |
| כל בעלי עסקים כאן? | Hybr! ד | דיון Off topic | 6 | ה -5 בחודש יוני 2007 21:30 |
| Dell E520 בעלי beware! | mr_miller | כללי חומרה צ 'אט | 8 | ה -30 במאי 2007 22:56 |
| שרשרת כלים | |
| |