![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors čia rodyti savo verslą? Jei taip, norėčiau išgirsti, kaip jūs "pradėjo savo veiklą, kas padeda jums turėjo, ir kaip jūs darote dabar. Aš esu pradedančioms savo veiklą šiuo metu - Aš iš tikrųjų daro valstybės finansuojamus kursus, o jei aš pass, I'll get suteikti ne jo pabaigos. Žinoma, yra daug sunkaus darbo - Studentai Netraukite apie jūsų verslo idėją spaudu, ir tikrai privers jus galvoti. Manau, kad jeigu aš pass, ji bus puikus pamatas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš pradėjau savo įmonę su maždaug Ã, Â £ 200.
Went ir gavo kai skrajutes padauginti nustatytos vietos įstaiga parduotuvė ir išvyko pristatyti juos my self. Dabar IVE augti profesinės skrajutes ir turi kažkas tiekti maždaug 25k per mėnesį. Buvo sunku, tačiau sunkiu darbu galite pradėti verslą nuo nulio. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Turiu daug pati istorija kaip Dave prasidėjo labai nedaug, o aš vis dar čia 3 metų. Aš labai atsargiai atsargiai ir verslo nuolat augo, bet su tvirtu pagrindu. 2007 m. bus labai įdomu su naujais produktais ir prekybos tt |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bad news, Sony PS3 savininkai | Razer | PC & konsolės Žaidimai | 28 | 21 spalis 2008 13:22 |
| Prašome galite man padėti pasirinkti atitinkamą serverį mano smulkiam verslui | vishy01234 | General Hardware Chat | 3 | 2 birželis 2008 19:04 |
| Kaip aš galiu Buld verslo sistemą, tvarkyti verslo sistema? | 597 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 3 gruodis 2007 12:30 |
| Verslo savininkų čia? | Hybr! D | Off Topic Discussion | 6 | 5 birželis 2007 21:30 |
| Dell E520 savininkų beware! | mr_miller | General Hardware Chat | 8 | Gegužė 30, 2007 22:56 |
| Temos įrankiai | |
| |