![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś tutaj prowadzeniu własnych firm? Jeśli tak, i'd love to hear you got jak rozpocząć, co trzeba było wsparcia, i jak robisz teraz. Jestem uruchomienia własnej działalności gospodarczej w tej chwili - jestem rzeczywiście robi rząd sponsorowane Oczywiście, i jeśli legitymacja, I'll otrzymać dotację na koniec. Kurs jest sporo ciężkiej pracy - do opiekunów nie ciągnąć żadnych uderza o firmie pomysł i naprawdę make you think. Myślę, że gdybym przekazać to, że będzie to wielkie fundacji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zacząłem z mojej firmy o, Â £ 200.
Went i dostał kilka ulotek kserokopiach przewidzianą w lokalnym biurze sklepu i Przeszliśmy wydał im mój własny rachunek. Teraz ive zawodowych wzrośnie do ulotek i ktoś wydaje około 25k miesięcznie. Było ciężko, ale z ciężkiej pracy można rozpocząć działalność gospodarczą z niczym. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Mam tak samo jak Dave historia rozpoczęła się bardzo niewiele i jestem nadal tutaj 3 lata później. Bylem bardzo ostrożni jeden ostrożne i działalności stale wzrastała, ale o solidne podstawy. 2007 będzie bardzo ekscytujące z nowymi produktami i marketingu itp. |
![]() |
|
| Zakładki |