![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je tu niekto prevádzkovať svoje vlastné podnikanie? Ak áno, já bych rád slyším, ako ste začali, čo by ste mali podporiť, a ako to robíte teraz. Som začatím vlastné podnikanie v súčasnosti - som vlastne robí vláda sponzoruje Samozrejme, a keď som potom, uvidíme získať grant na konci to. Kurz je dosť tvrdá práca - v lektori nemajú tahat žiadne údery o vašej firme nápad, a naozaj si vás myslieť. Myslím si, že keď som tento preukaz, bude to skvelý základ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Začal som sa o svojej firme A, A 200 libier.
Šel a dostal nejaké letáky fotokopírovaním stanovuje miestny úrad shop a šel jeden vydal je môj vlastný. Teraz IVE rastú na profesionálnej letáky a mať niekoho iného dodať okolo 25k mesačne. Bolo to tvrdé, ale s tvrdú prácu môžete začať podnikať z ničoho. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Mám rovnaký príbeh ako Dave začal veľmi málo a já jsem pořád tady 3 roky neskôr. Bol som veľmi opatrný jeden opatrný a podnikania rozrástla, ale stále sa pevných základoch. 2007 bude veľmi vzrušujúca s novými produktmi a marketing atď |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zlé správy pre Sony PS3 vlastníkov | Razer | PC a herné konzoly | 28 | 21. október 2008 13:22 |
| Prosím, môžete mi pomôcť vybrať vhodný server pre moje malé podniky | vishy01234 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 2. júna 2008 19:04 |
| Ako môžem Buldi Business System, riadiť obchodný systém? | 597 | Všeobecné Software Chat | 2 | 3. decembra 2007 12:30 |
| Akékoľvek podnikateľov tady? | Hybr! D | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 5. jún 2007 21:30 |
| Dell E520 vlastníkov beware! | mr_miller | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 30. mája 2007 22:56 |
| Thread Tools | |
| |