![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Да ли је ико овде приказују своје фирме? Ако је тако, волео бих да чујем како вам је почела, шта вам је подршка, те како сте радили данас. Ја сам покретање своје пословне тренутно - Ја сам заправо радиш владе спонзорисано, наравно, и ако сам проћи, да ћу добити одобрење на крају га. Колегијум је много тешког рада - Тхе туторс не пулл пунцхес било какве идеје о Вашој фирми, и стварно ти мислиш. Мислим да ако ово прође, то ће бити велики темељ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Почела сам мојој фирми са око, Я £ 200.
Отишао и добио неке летке фотокопиране доле локалном уреду схоп и оде један их моје самоуправе. Сада имам нарасти до професионалних летака и имају некога другога испоручивати око 25К месечно. Било је тешко, али уз тежак посао можете започети бизнис из ничега. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Имам пуно прича исто као Даве почео са врло мало, а ја сам још увек овде 3 године касније. Ја сам био јако пажљив и опрезан једног пословног има постојано, али са чврстим основ. 2007 је идући да буде врло узбудљиве нове производе и маркетинг итд |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лоша вест за Соны пс3 власници | Разер | ПЦ & конзоле Игре | 28 | 21 октобар 2008 13:22 |
| Молимо, моћи те помоћ мене изаберите одговарајући сервер за моју малу фирму | висхы01234 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 2. јуна 2008 19:04 |
| Како да Булд пословни систем, управљање пословном систему? | 597 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 3 децембар 2007 12:30 |
| Било коју власници пословних овде? | Хыбр! Д | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 5. јуна 2007 21:30 |
| Делл Е520 власници опрез! | мр_миллер | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 30 мај 2007 22:56 |
| Тхреад Тоолс | |
| |