![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь тут працює власний бізнес? Якщо так, то мені б дуже хотілося почути, як ви отримали почалася, яку підтримку ви були, і як ви робите зараз. Я починаю мого власного бізнесу на даний момент - я на самом деле робити під егідою уряду, звичайно, і якщо я проходжу, я буду отримувати допомогу в кінці. Курс являє собою багато важкої роботи - вихователі не тягніть будь-які удари про вашу бізнес-ідеї, і дійсно зробити ви думаєте. Я думаю, що якщо я проходжу це, воно буде більше підстав. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я почав свою компанію з о, Â £ 200.
Пішов і отримав деякий листівки фотокопій вниз місцевого магазину офісу і відправився доставив їх собі моє. Тепер Ive рости в професійному листівок і хтось інший доставити близько 25k на місяць. Було важко, але з напруженою роботою можна почати бізнес з нуля. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Я така ж історія як Дейв почав з дуже мало, і я все ще тут 3 роки по тому. Я був дуже ретельний обережний і бізнесу неухильно зростає, але з твердої основи. 2007 рік буде дуже цікаво з новими продуктами і маркетинг і т.д. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Погані новини для Sony PS3 власникам | Razer | PC & консоль Gaming | 28 | 21 жовтня 2008 13:22 |
| Будь ласка, ви можете мені допомогти вибрати підходящий сервер для мого малого бізнесу | vishy01234 | Генеральний обладнання чат | 3 | 2 червня 2008 19:04 |
| Як я можу Buld Бізнес Системи управління бізнес-системи? | 597 | General Software чат | 2 | 3 грудня 2007 12:30 |
| Будь-який бізнес, власники тут? | Hybr! D | Off Topic Discussion | 6 | 5 червня 2007 21:30 |
| Dell E520 власники стережіться! | mr_miller | Генеральний обладнання чат | 8 | 30 травня 2007 22:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |