менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Будь-які власники малого бізнесу?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 жовтня 2006, 04:44
Член групи

Default Будь-які власники малого бізнесу?

Хто-небудь тут працює власний бізнес? Якщо так, то мені б дуже хотілося почути, як ви отримали почалася, яку підтримку ви були, і як ви робите зараз.

Я починаю мого власного бізнесу на даний момент - я на самом деле робити під егідою уряду, звичайно, і якщо я проходжу, я буду отримувати допомогу в кінці.

Курс являє собою багато важкої роботи - вихователі не тягніть будь-які удари про вашу бізнес-ідеї, і дійсно зробити ви думаєте.

Я думаю, що якщо я проходжу це, воно буде більше підстав.
Old 14 листопада 2006, 06:10
Адміністратор групи

Я почав свою компанію з о, Â £ 200.

Пішов і отримав деякий листівки фотокопій вниз місцевого магазину офісу і відправився доставив їх собі моє.

Тепер Ive рости в професійному листівок і хтось інший доставити близько 25k на місяць.

Було важко, але з напруженою роботою можна почати бізнес з нуля.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 17 листопада 2006, 05:51
Член групи

Я така ж історія як Дейв почав з дуже мало, і я все ще тут 3 роки по тому.

Я був дуже ретельний обережний і бізнесу неухильно зростає, але з твердої основи.

2007 рік буде дуже цікаво з новими продуктами і маркетинг і т.д.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Погані новини для Sony PS3 власникам Razer PC & консоль Gaming 28 21 жовтня 2008 13:22
Будь ласка, ви можете мені допомогти вибрати підходящий сервер для мого малого бізнесу vishy01234 Генеральний обладнання чат 3 2 червня 2008 19:04
Як я можу Buld Бізнес Системи управління бізнес-системи? 597 General Software чат 2 3 грудня 2007 12:30
Будь-який бізнес, власники тут? Hybr! D Off Topic Discussion 6 5 червня 2007 21:30
Dell E520 власники стережіться! mr_miller Генеральний обладнання чат 8 30 травня 2007 22:56
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.