![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ами нашите тоалетната на долния етаж е бил блокиран и пълен с глупости, а след това отивам долу да намери своето няма да бъдат блокирани и паници били почистени се, всички в къщата отрича всички acusations на промиващи тоалетната и деблокиране нея, и никой не може да разбера как в тоалетната промива и почистени само себе си. Моята теория е тоалетната хартия блокиране я sortof раздробени и водата евентуално избута го тръбата. Бихте това е възможно и ако е така, ще има някакъв вид на потока от ямата, за да почистите купа, както е добре? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могла да бъде някаква сукцио създаден от целия обратен завой
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако тя е пълна с глупости и тоалетна хартия (ако е изпълнил към RIM), тогава му е възможно за теглото на каша към изтиквам лекото блокиране и изчезват определяне на канализационни тръби, както за почистване по същото време в страх не, освен ако не е зачервена и отри
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Това, както се е случило с мен, че тоалетната хартия стане до точката, където тя просто сълзи под налягане и дава. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя би могла да бъде канализационен плъхове изчиства го от другата страна
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| phils има точка ![]() но yeh ID каже времето и налягането "Shawshank обратно изкупуване!"
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Нейната фантома чисти тоалетната на стария град Лондон
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Lmao |
|
| |||
| |||
| Съгласен съм, тези малки blighters са винаги катерене през тоалетни. Best оставите капака в бъдеще, както и закупуване на тежкотоварни капака!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Да аз винаги поставя павета плоча върху мина, но някои от големите такива дори успяват да преместите това! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 1TB Външен твърд диск - Flashing Lights - Лоши неща се случиха | Paul4763 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 28-ми октомври 2009 12:55 |
| Ако това никога не се е случило с теб Може би няма да повярвате Това | buchanan | Общи Хардуер Чат | 14 | 31 май 2009 г. 13:21 |
| Какво се случи | Gazmondo | Общността Новини & Чат | 6 | 10 Feb 2008 18:52 |
| Какво се случи | KenCastle | Общи Софтуер Чат | 6 | 30 декември 2007 17:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |