![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Takže naše dole WC byl zablokován a plný hovno, pak jdu dolů najít její není blokován a mísy byly očištěny ven, všichni v domě popírá všechny acusations na splachování WC a odblokování, a nikdo nemůže zjistit, jak na záchodě propláchnout a vyčistit sám. Moje teorie je toaletní papír, že blokace sortof rozpadla a voda nakonec tlačí dolů trubky. By to bylo možné a pokud ano, tak by tam byly nějaké tok z cisterny do čisté mísy tak dobře? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohl být nějaký sací vytvořena z celého u zatáčky
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdyby to bylo plný svinstvo a toaletní papír (je-li naplněna až po okraj) a poté jeho možné hmotnosti nepořádek na vypudit mírným zablokování a zmizí dolů kanalizačního potrubí pro čištění ve stejnou dobu, nebojte se, není-li to propláchnuté a byl vymazán
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| To, jak se mi stalo, že na toaletní papír dostane do bodu, kde to jen slzy pod tlak a dává. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to být kanalizační potkani zbaví ji z druhé strany
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| phils má pravdu ![]() ale yeh id říct času a tlaku 'Shawshank Redemption!'
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Jeho Fantom WC čistič starého města Londýn
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Souhlasím, ty malé blighters vždy lezení až do toalety. Nejlepší dovolenou víko v budoucnosti, a koupit těžké víko!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| To jsem vždy položit dlažbu na plosku dole, ale některé z velkých dokonce podařilo přesunout na to! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 1TB externí HDD - Blikající světla - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Drives & Removable Media | 6 | 28.října 2009 12:55 |
| Pokud se to nikdy nestalo, aby jste si pravděpodobně nebude věřit | Buchanan | Obecné Hardware Chat | 14 | 31. května 2009 13:21 |
| Co se stalo | Gazmondo | Společenství Novinky a chat | 6 | 10. února 2008 18:52 |
| Co se stalo | KenCastle | Obecné Software Chat | 6 | 30. prosince 2007 17:29 |
| Thread Nástroje | |
| |