![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν μας κάτω τουαλέτα μπλοκαρίστηκε και γεμάτη χάλια, τότε θα πάω κάτω για να βρει τη φραγή και δεν έχουν καθαριστεί οι γούρνες out, όλοι στο σπίτι αρνείται όλες acusations των έξαψη την τουαλέτα και την απεμπλοκή της, και κανείς δεν μπορεί να το καταλάβω πώς η τουαλέτα εκπλυθεί και καθαρίζεται μόνη της. Η θεωρία είναι το χαρτί υγείας είναι το κλείδωμα sortof διαλύθηκε και το νερό τελικά αυτό ώθησε τον σωλήνα. Μήπως αυτό ήταν εφικτό και, αν ναι, θα έχουν γίνει ένα είδος ροής από τη δεξαμενή για τον καθαρισμό του μπολ ως καλά;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να έχει κάποια βοήθεια κενού που δημιουργήθηκε γύρω από την κα λυγίσματος
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν ήταν γεμάτη χάλια και χαρτί υγείας (εάν πληρωθεί μέχρι το χείλος) και στη συνέχεια τη δυνατότητα το βάρος του σε χάος εκτοπίζω μικρή εμπλοκή και εξαφανίζονται τα αποχετευτικών αγωγών, όπως για τον καθαρισμό του ταυτόχρονα σε φοβούνται μη, αν δεν ήταν εκπλυθεί και σκουπίζονται
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Αυτό που συνέβη σε μένα, αυτό το χαρτί υγείας γίνεται σε ένα σημείο όπου μόνο δάκρυα υπό πίεση και παρέχει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι το αποχετευτικό αρουραίους εκκαθαρίζονται από την άλλη πλευρά
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Phils έχεις ένα σημείο ![]() αλλά yeh id πω χρόνο και την πίεση "Shawshank Redemption!"
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Το φάντασμα της τουαλέτας καθαρότερες της παλιάς πόλης του Λονδίνου
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Συμφωνώ, αυτές είναι πάντα λίγο blighters ανεβαίνει με τουαλέτες. Best εγκαταλείψουν το καπάκι προβλέπεται στο μέλλον, και να αγοράσουν ένα βαρύ καπάκι!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ναι πάντα θέσει ανοίγοντας πλάκα για την δική μου, αλλά κάποιες από τις μεγάλες επιχειρήσεις, ακόμη και για την κίνηση που διαχειρίζονται! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 1TB External HDD - Flashing Lights - κακά πράγματα έχουν συμβεί | Paul4763 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 28 Οκτωβρίου 2009 12:55 |
| Εάν αυτό δεν συνέβη ποτέ να σας ενδεχομένως να μην το πιστέψεις | Buchanan | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 31 Μαΐου 2009 13:21 |
| Τι συνέβη | Gazmondo | Κοινότητας Νέα & Chat | 6 | 10 Φεβ 2008 18:52 |
| Τι έγινε | KenCastle | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 30 Δεκ. 2007 17:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |