![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa naši dole wc je bio blokiran i puni sranje, onda idem dolje da biste pronašli njegove ne blokira i pehari su čistili out, svi u kući negira sve acusations za ispiranje WC i deblokiranja ga, a nitko ne može shvatiti kako je wc zajapuren i očistiti sama. Moja teorija je toaletni papir blokiranja je sortof disintegrated i vodi ga na kraju gurnula niz cijev. Da li bi ovo su izvedivo i ako je tako, da je bilo nekih toka iz cisterne kako bi očistili zdjela vanjska strana kao i?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moglo nekakvu usisni kreirana iz cijeloga svijeta u zavoju
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je puna besmislica i toaletni papir (ako je popunjen do rim) onda eventualno za težinu u neredu da istjerati blagi blokada i nestaju niz kanalizacijske cijevi, kao i za čišćenje u isto vrijeme u plassi ne, osim ako bio ispran i izbrisala
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ovo što se dogodilo u meni, to je wc papir dolazi do točke u kojoj je suza samo pod pritiskom i daje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moglo bi biti kanalizacijske rats briąe ga s druge strane
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| phils dobio bod ![]() ali id say yeh vremena i tlaka 'Shawshank otkupljenja! "
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Njegova je fantomski WC čišći stare gradske London
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Slažem se, oni su uvijek mali blighters penjanje gore kroz toalet. Best ostavite poklopac prema dolje u budućnosti, i kupiti bučne poklopac!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Da sam uvijek stavio na ploču asfaltiranje mina, ali neke od velikih upravljati čak i one za pomicanje to! |