![]() |
|
| |||
| |||
| ובכן שלנו למטה שירותים נחסם ומלאה של שטויות, אז אני הולך למטה כדי למצוא את לא חסמו את קערות ניקו היה בחוץ, כולם בבית מכחיש כל acusations של שטיפה בשירותים ו unblocking זה, ואף אחד לא יכול להבין איך באסלה מסומק ו ניקו עצמה. התיאוריה שלי היא חסימה של אותו נייר טואלט sortof disintegrated ואת המים בסופו של דבר דחף אותו בצינור. האם זה היה סביר ואם כן, האם כבר יש סוג של זרימה מתוך בור לנקות את גביע החוצה גם?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה ניתן כלשהי של יניקה יצר מרחבי U לכופף
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם זה היה מלא שטויות ועל נייר טואלט (אם מילא עד תתורה) אז האפשר את המשקל של הבלגן כדי לנשל קלה לחסימת ונעלמים במורד צינור ביוב באשר ניקוי באותו הזמן לא מפחד, אלא אם כן זה כבר מסומק ו מנוגב
|
| |||
| |||
| זה כמו שקרה לי, זה של נייר טואלט מגיע לנקודה שבה הוא פשוט דמעות תחת לחצים ונותנת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיות דלחת עכברים פינה אותו מהצד השני
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| phils יש נקודה ![]() אבל yeh מזהה הזמן לומר את הלחץ 'Shawshank הגאולה! "
|
| |||
| |||
| את הרוחות מנקה שירותים הישן של העיר לונדון
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| אני מסכים, blighters הקטנים האלה הם תמיד מטפסים באמצעות שירותים. הכי טוב לעזוב את המכסה למטה בעתיד, וכן לקנות מכסה כבד!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| כן, אני תמיד לשים על לוח רצוף שלי, אבל חלק גדול אלה גם הצליחו להזיז את זה! |