![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Na mūsų laiptai tualetas buvo užblokuotas ir pilnas šūdas, tada aš einu žemyn ieškoti jos nebūtų blokuojamos ir dubenys buvo valomas, visi namuose neigia visus tualeto tualeto ir atblokavimo tai acusations, ir niekas negali suprasti, kaip WC praplauti ir išvalyti save. Mano teorija yra tualetinio popieriaus blokavimo ji sortof suiro ir vandens galiausiai privertė jį žemyn vamzdžio. Ar tai buvo įmanoma ir jei taip, tai ten buvo kai srauto natūra iš šulinio į švarų dubenėlį dėmesį taip pat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galėjo būti kai kurių siurbimo Rūšiuoti sukurtas aplink U Bend
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jis buvo pilnas šūdas ir tualetinio popieriaus (jei užpildyta iki ratlankio), tada jis gali būti dėl netvarkos svoris nenukristų nedidelis užsikimšimas ir praeina nustatytas kanalizacijos vamzdis kaip valyti tuo pačiu metu bijo, ne, nebent ji buvo paraudęs ir nuvaloma
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Tai, kaip atsitiko su manimi, tai tualetinio popieriaus gauna iki taško, kur ji tik ašaros slėgio ir duoda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai gali būti kanalizacijos žiurkė pašalinta iš kitos pusės
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| phils got point ![]() o yeh numeris pasakyti laiko ir slėgio "Shawshank Redemption!"
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Jo Phantom tualeto valytojo senų London Town
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Sutinku, tas mažai blighters visada Atsikeliant per tualetai. Geriausiai palikti dangtelį ateityje, ir perka sunkiųjų dangtelis!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Taip aš visada įdėti grindinio plokščių dėl mano, bet kai Big ones net sugeba judėti tai! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| External 1TB HDD - Flashing Lights - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Drives & Removable Media | 6 | 28 spalis 2009 12:55 |
| Jei neįvyko Jums tikriausiai ne manau, kad tai | Buchanan | General Hardware Chat | 14 | Gegužė 31, 2009 13:21 |
| Kas nutiko | Gazmondo | Community News & Chat | 6 | 10 vasaris 2008 18:52 |
| Kas atsitiko | KenCastle | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | 30 gruodis 2007 17:29 |
| Temos įrankiai | |
| |