![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Arī mūsu lejā tualetes tika bloķēti, un pilns ar crap, tad es dodos lejā, lai atrastu tās nav bloķētas, un trauki ir iztīrīti Out, ikvienam mājas noliedz visu skalošanas tualetes un atbloķēšanu to acusations, un neviens nevar izrēķināt, cik tualetes jāizskalo un jāiztīra sevi. Mana teorija ir tualetes papīrs bloķēt tam sortof disintegrated un ūdens beidzot uzstāja to uz leju cauruli. Vai tas ir iespējams un ja jā, tad tas ir bijis sava veida plūsma no cisterna tīrīt bļoda veic kā arī? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai ir kaut kādas velkmes izveidotas no aptuveni u saliekties
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tas bija pilns ar crap un tualetes papīrs (ja ir piepildīti līdz loka), tad tās iespējams svara jucekli, lai savāktu nedaudz nosprostošanās un izzūd paredzēti kanalizācijas caurulē tīrīšanas laikā tajā pašā laikā bailes nav, ja vien ir jāizskalo un noslauka
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Šis kā tas notika ar mani, to tualetes papīru izpaužas uz punktu, kur tās tikai asaras zem spiediena un dod. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas varētu būt kanalizācijas žurkas atbrīvojās no otras puses
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| phils got punkts ![]() bet Yeh id teikt, laika un spiediena "Shawshank Redemption!"
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Tās fantoma tualetes tīrītājs vecu london town
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Es piekrītu šiem maz blighters vienmēr ir uzkāpt pa caur tualetes. Vislabāk atstāt vāka noteikti nākotnē un nopirkt smago vāku!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Yeah es vienmēr laiž trotuāra plāksnes par raktuvju, bet dažas no lielajām pat izdodas pārvietoties that! |