![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cóż nasze dole toaleta została zablokowana i pełen gówna, a potem idę na dół, aby znaleźć jej nie zablokował i cybuchy oczyszczenia się, każdy w domu zaprzecza wszystkim acusations płukania toalety i odblokowywanie to, i nikt nie może dowiedzieć się, jak toalety spłukiwanych i czyszczone sama. Moja teoria jest papier toaletowy blokując go sortof uległy dezintegracji i wody ostatecznie nalegaliśmy go rury. Czy ten były możliwe, a jeśli tak, to nie było jakiś przepływu z cysterny do czyszczenia miski tak dobrze? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy zostały jakiś Odsysania utworzone wokół i zginania
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli to był pełen gówna i papier toaletowy (jeśli wypełnione do obręczy), to jego możliwości wagi do bałaganu do wypędzać niewielkie zablokowania i znikają w dół kanalizacji do czyszczenia rur, jak w tym samym czasie w nie boi, chyba że została usunięta i wytrzeć
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| To co stało się dla mnie, to na papier toaletowy dostaje się do punktu, w którym to tylko łzy pod ciśnieniem i daje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może to być kanalizacji szczurów usunięciu go z drugiej strony
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Phils dostał punkt ![]() ale yeh id powiedzieć czas i ciśnienie "Shawshank Redemption!
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Jego fantomem WC czystsze starego miasta Londyn
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Zgadzam się, te małe blighters zawsze wspinaczce poprzez toalety. Najlepsze pozostawić pokrywę w przyszłości, i kupić ciężkie wieko!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Tak zawsze położyć płyty chodnikowe w kopalni, ale niektóre z nich nawet duże udało się przedstawić! |
![]() |
|
| Zakładki |