![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ei bine toaletă nostru de la parter a fost blocat şi plin de rahat, apoi m-am du-te jos pentru a găsi sale nu blocat şi castroanele fost curatat, toata lumea in casa neagă toate acusations de înroşirea feţei de toaletă şi deblocare-o, si nimeni nu pot da seama cum de toaletă roşi şi curăţate în sine. Teoria mea este hârtie igienică blocarea aceasta sortof dezintegrat şi a apei în cele din urmă a împins-o jos conducte. Ar fi fost posibil şi, dacă da, nu s-ar fi fost un fel de flux de la cisterne pentru a curăţa bol afară, de asemenea?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar fi putut fi un fel de aspiraţie a creat din jurul u Bend
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
În cazul în care a fost plin de rahat şi hârtie igienică (dacă este umplut până la RIM), atunci este posibil sa de greutate de mizerie sa se disloce un blocaj uşoare şi dispar în jos ţeava de canalizare şi pentru curăţenie, în acelaşi timp, în frică, nu, cu excepţia cazului în a fost spălată şi ştearsă
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box.
![]() Sistemul meu: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
Acest lucru cum sa întâmplat cu mine, hârtie igienică ajunge la un punct în care doar lacrimi sub presiune şi dă.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
S-ar putea fi eliminate şobolan de canalizare de pe partea cealaltă
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Phils luat un punct de
![]() dar id Yeh spun de timp şi de presiune "Shawshank Redemption!"
|
|
|
|||
|
|||
|
Its toaletă fantomă mai curate de oras Londra vechi
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Lmao
|
|
|
|||
|
|||
|
Sunt de acord, aceste blighters puţine sunt alpinism întotdeauna prin toalete. Cel mai bun lasă capacul în jos, în viitor, şi cumpere un capac greu!
|
|||
|
|||
|
Da, intotdeauna am pus o placa de pavaj pe a mea, dar unele dintre cele mari chiar şi gestiona pentru a vă deplasa asta!
|