![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aj naša prízemí WC bol zablokovaný a plný blbost, potom som ísť dole, aby našiel jeho nie je blokovaný a misky boli vyčistené, všetci v dome popiera všetky acusations na splachovanie WC a uvoľnenie, a nikto nemôže prísť na to, ako na toaletu očervenela a vyčistiť sám. Moja teória je toaletný papier, že blokuje sortof rozpadla a voda nakoniec tlačil nadol potrubia. Bolo by to možné a ak áno, tak by tam boli nejaký tok z cisterny do čistej misky von rovnako? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohol byť nejaký odsávanie vytvorené z približne u zákruty
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keby to bolo plný svinstva a toaletný papier (je-li naplnené až po okraj), potom jeho možné hmotnosti neporiadok sa udržal mierne blokádu a zmizla v kanalizačných potrubí aj pre čistenie v rovnakej dobe v bohužiaľ nie, ak to začervenala sa a otrel
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| To ako sa mi stalo, že toaletný papier sa dostane do bodu, kde to len slzy pod tlakom a dáva. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to byť kanalite očistili ho z druhej strany
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Phils dostal bod ![]() ale yeh id povedať času a tlaku 'Vykúpenie z väznice Shawshank!'
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Jeho fantóm WC čistič starého London Town
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Súhlasím, tie malé blighters sú vždy vyskočenia cez toalety. Najlepšie dovolenku ľud v budúcnosti, a kúpiť ťažké ľud!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Jo, jsem vždycky dať dlaždice na mňa, ale niektoré z tých veľkých, aj podarí presunúť to! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 1TB externý HDD - Blikajúce svetlá - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Drives & Removable Media | 6 | 28.října 2009 12:55 |
| Ak sa to nikdy nestalo, aby ste si pravdepodobne nebude veriť | Buchanan | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 31. mája 2009 13:21 |
| Čo sa stalo | Gazmondo | Spoločenstva Novinky a chat | 6 | 10. februára 2008 18:52 |
| Čo sa stalo | KenCastle | Všeobecné Software Chat | 6 | 30. decembra 2007 17:29 |
| Thread Tools | |
| |