![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па наша доле УЦ је блокиран и пун бесмислица, онда идем доле да пронађе своје не блокира и очишћен из зделе, свако у кући негира све ацусатионс за испирање УЦ и деблокирање га, и нико не може схватити како тоалета зајапурен и очисти себе. Моја теорија је тоалет папир блокирања је сортоф распала и воде га на крају гурнула низ цев. Би то су могуће и ако јесте, да ли би било нека врста протока из цистерне за чишћење посуда од те? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могли су неку врсту усисне створен од око У кривине
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је пуна бесмислица и тоалет папир (ако је испуњен до обода), онда је могуће тежина неред на иселити благи и блокада нестаје низ канализационе цеви, као за чишћење у исто време, у бој се не, осим ако се био зајапурен и избрисала
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Ово ми се десило, она добија тоалет папир са тачке када сузе само под притиском и даје. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То може бити опозван канализационог пацова је од друге стране
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| пхилс добио бод ![]() али Ыех ИД рећи време и притисак 'Бекство из Шошенка! "
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Његове фантомске тоалета чистија од старог града у Лондону
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Лмао |
|
| |||
| |||
| Слажем се, они су увек мало блигхтерс пењање до тоалета. Најбољи оставите поклопац на доле у будућности, и купите тежак поклопац!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Да, увек сам ставио поплочавање плоче на моје, али неки од великих, чак успеле да померите то! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Екстерно ХДД 1ТБ - Лимени опшив Осветљење - лоше ствари које се догодило | Паул4763 | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 28. Окт 2009 12:55 |
| Ако се то није догодило да сте вероватно нећете верујте То | Буцханан | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 31 мај 2009 13:21 |
| Шта се догодило | Газмондо | Цоммуниты Неус & Цхат | 6 | 10 фебруар 2008 18:52 |
| Шта се догодило | КенЦастле | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 30 децембар 2007 17:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |