![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Iyi bizim alt katta tuvalet engellendi ve bok dolu, sonra onun ve bloke değil, evde herkes tuvalet kızarma ve Blokaj tüm acusations vermez, kimse anlamak için dışarı temizlendikten kase bulmak için aşağı gitmek nasıl tuvalet kızarmış ve kendini temizlenebilir. Teorim tuvalet kağıdı sortof ve sonunda boru aşağı itti su parçalandı onu engelliyor. Bu kez olur ve eğer böyle mümkün varsa, sarnıç itibaren de dışarı kase temizlemek için akış bir tür olurdu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olabilir emme bir çeşit etrafında U viraj oluşturuldu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bok ve tuvalet kağıdı doluydu (eğer kenarına) sonra olası MESS ağırlık için hafif bir tıkanıklık çıkarmak ve olduğu gibi aynı zamanda temizlik için kanalizasyon borusu aşağı ortadan kaybolduğunu dolu korkmuyorum, sürece kızarmış edilmiş ve sildi
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Bu da bana, o tuvalet kağıdı oldu bir noktaya alır basınç altında burada sadece gözyaşları ve verir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O lağım sıçanlar diğer taraftan o temizlenir olabilir
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| phils bir nokta var ![]() ama Yeh id demek zaman ve basınç 'Shawshank Redemption! "
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Onun fantom tuvalet eski Londra şehir temiz
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ben, o küçük blighters her zaman tuvaletler yoluyla tırmanmak olduğunu kabul edersiniz. En aşağı gelecekte, kapak bırakın ve ağır bir kapak satın!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Evet hep benim bir kaldırım döşeme koymak, ancak bazı büyük olanlar bile taşımak yönetmek için! |
![]() |
|
| Bookmarks |