![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| А внизу наш туалет був заблокований і повне лайно, то я йду вниз, щоб знайти його не заблокували і чаші були вичистили, все в будинку заперечує всі acusations промивних туалет та розблокування її, і ніхто не може зрозуміти, як у туалеті почервонів і чистити себе. Моя теорія знаходиться туалетний папір блокувати його sortof розпався, і вода в кінцевому підсумку штовхнув її вниз по трубі. Хіба це було можливим, і якщо так, то були якісь потоки з цистерни на чисту миску, а? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могло б бути якесь всмоктуючі створили по всьому у вигину
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо б це було повне лайно і туалетного паперу (якщо заповнена до країв), то її можливості на весь безлад, щоб вибити невелике блокування і зникають вниз по каналізаційній трубі для очищення в той же час не боїться, якщо він скинуті і знищені
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Це як трапилося зі мною, це туалетний папір потрапляє в точку, де він просто сліз під тиском і дає. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може бути каналізаційні пацюки очистив його від іншого боку
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Phils отримала точка ![]() але Yeh ID сказати часу і тиску 'Втеча з Шоушенка!
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Її привид туалет Cleaner старого міста Лондон
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Я згоден, ці маленькі blighters завжди піднімаючись через туалетів. Кращі залишити кришку в майбутньому, а купити важку кришку!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Та я завжди ставлю тротуарної плитки на мою, але деякі великі встигли навіть внести! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 1TB Зовнішній жорсткий диск - Flashing Lights - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 28 жовтня 2009 12:55 |
| Якщо цього не траплялося Ви Ймовірно, вам не повірять | Бьюкенен | Генеральний обладнання чат | 14 | 31 травня 2009 13:21 |
| Що сталося | Gazmondo | Community News & чат | 6 | 10 лютого 2008 18:52 |
| Що сталося | KenCastle | General Software чат | 6 | 30 грудня 2007 17:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |