menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Je tu někdo Do záruční opravy pro Jedním z Big PC společnostech?

Reply

Thread Nástroje
Old 2. dubna 2009, 05:03
Nový člen skupiny

Default Je tu někdo Do záruční opravy pro Jedním z Big PC společnostech?

Zdravím všechny,

Myslel jsem, že někdo z vás tady udělat jakýkoli druh práce, pro firmy, jako je Dell, HP, Gateway, Sony atd.? To by mohlo být instalační práce, práce nebo záruční opravu. Také se nikomu žádnou zkušenost v plazmy / LCD / DLP opravy?

Máte-li, jaké společnosti jste pracoval a jaké byly vaše zkušenosti?

Jsem pracoval pro Dell v minulosti prostřednictvím firmy Avid. Já jsem v současné době pracuje pro společnost Avid a nejsou moc dobré.

Mohl by někdo prosím, řekněte mi, žádné ze servisních společností, které pracují jako bych opravdu používat některé další příjmy v této ekonomice? Já opravdu nechci, aby soubor v nezaměstnanosti.

Díky moc!
Old 2. dubna 2009, 12:30
Nový člen skupiny

I'm nachází v jihovýchodní Pennsylvania (Lancaster, York, Harrisburg, Libanon a čtení).
Old 24. dubna 2009, 18:13
Dárce Skupina

Vyzkoušejte místní obchod a uvidíte, co se stane.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
My Xbox 360 dostala 3 červené kruhy a já jsem běžel mimo záruku dmetria PC a herní konzole 1 25.září 2009 16:08
Hledání Servery Záruka zákoníku (aktiva zákoníku) aresnalfc Obecné Hardware Chat 0 20. srpen 2009 02:55
Mezisoučet pro Car - Bude rułit záruka? robina80 Vypnout Téma diskuze 2 21. května 2009 11:07
Headset Zlomková - záruka? YRTNEG Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 4. února 2009 04:15
Varianta č. XP Opravy jaybob275 Operační systémy Windows 4 13. listopad 2008 12:16
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.