![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, Myslel jsem, že někdo z vás tady udělat jakýkoli druh práce, pro firmy, jako je Dell, HP, Gateway, Sony atd.? To by mohlo být instalační práce, práce nebo záruční opravu. Také se nikomu žádnou zkušenost v plazmy / LCD / DLP opravy? Máte-li, jaké společnosti jste pracoval a jaké byly vaše zkušenosti? Jsem pracoval pro Dell v minulosti prostřednictvím firmy Avid. Já jsem v současné době pracuje pro společnost Avid a nejsou moc dobré. Mohl by někdo prosím, řekněte mi, žádné ze servisních společností, které pracují jako bych opravdu používat některé další příjmy v této ekonomice? Já opravdu nechci, aby soubor v nezaměstnanosti. Díky moc! |
|
| |||
| |||
| I'm nachází v jihovýchodní Pennsylvania (Lancaster, York, Harrisburg, Libanon a čtení). |
|
| |||
| |||
| Vyzkoušejte místní obchod a uvidíte, co se stane. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| My Xbox 360 dostala 3 červené kruhy a já jsem běžel mimo záruku | dmetria | PC a herní konzole | 1 | 25.září 2009 16:08 |
| Hledání Servery Záruka zákoníku (aktiva zákoníku) | aresnalfc | Obecné Hardware Chat | 0 | 20. srpen 2009 02:55 |
| Mezisoučet pro Car - Bude rułit záruka? | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 2 | 21. května 2009 11:07 |
| Headset Zlomková - záruka? | YRTNEG | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 4. února 2009 04:15 |
| Varianta č. XP Opravy | jaybob275 | Operační systémy Windows | 4 | 13. listopad 2008 12:16 |
| Thread Nástroje | |
| |