![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Όλα, Αναρωτιέμαι αν κάποιος από εσάς εδώ κάνουμε κάθε είδος εργασίας για εταιρείες όπως η Dell, HP, Gateway, η Sony κτλ; Αυτό θα μπορούσε να είναι έργο της εγκατάστασης, εγγύηση εργασίας ή επισκευές. Επίσης, ο καθένας έχει κάποια εμπειρία σε πλάσμα / LCD / DLP επισκευής; Αν έχετε, ποιες εταιρείες έχουν εργαστεί για σας και τις εμπειρίες σας ποια ήταν; Έχω εργαστεί για την Dell στο παρελθόν μέσα από μια εταιρεία με την επωνυμία AVID. Είμαι σήμερα εργάζονται για μια εταιρεία με την επωνυμία AVID και δεν είναι πολύ καλή. Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να μου πείτε κάποια από τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών για τις εργασίες αυτές, όπως θα μπορούσε πραγματικά να χρησιμοποιήσει ένα έξτρα εισόδημα σ 'αυτήν την οικονομία; Πραγματικά δεν ήθελα να το αρχείο για την ανεργία. Ευχαριστώ πολύ! |
|
| |||
| |||
| Είμαι που βρίσκεται στην νοτιοανατολική Πενσυλβάνια (Lancaster, York, Harrisburg, το Λίβανο και την ανάγνωση). |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε ένα τοπικό κατάστημα και να δει τι συμβαίνει. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| My Xbox 360 πήρε τα 3 κόκκινα δαχτυλίδια και έχω έμειναν από εγγύηση | dmetria | PC & Console Gaming | 1 | 25 Σεπτεμβρίου 2009 16:08 |
| Εύρεση Servers Εγγύηση κώδικα (Κωδικός) | aresnalfc | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 20 Αυγ 2009 02:55 |
| Υποσύνολο για Αυτοκίνητα - Θα καταστήσει άκυρη την εγγύηση; | robina80 | Off Topic Συζήτηση | 2 | 21η Μαΐου 2009 11:07 |
| Ακουστικό Θραυσμένοι - Εγγύηση; | YRTNEG | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 4 Φεβ 2009 04:15 |
| Δεν XP Επιδιόρθωση Επιλογή | jaybob275 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 13 Νοε 2008 12:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |