manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Da li itko ovdje Jamstvo Popravak Rad za jednu od Big Companies PC?

Reply

Thread Tools
Old 2. travanj 2009, 05:03
Novi član grupe

Default Da li itko ovdje Jamstvo Popravak Rad za jednu od Big Companies PC?

Pozdrav Svi,

Bio sam zadivljen ako bilo koji od vas ovdje obaviti bilo koju vrstu posla za kompanije kao što je Mala dolina, HP, Gateway, Sony i sl.? To bi se moglo raditi instalaciju, rad ili jamstveni popravak. Također, se bilo tko imati bilo koji iskustvo u plazmi / LCD / DLP popraviti?

Ako ste, što ste radili poduzeća i za ono što su svoja iskustva?

Ja sam radio za Dell u prošlosti kroz tvrtka zove lakom. Ja sam trenutno radi za tvrtku zove pohlepan i oni nisu vrlo dobra.

Mogao bilo tko molim recite mene bilo koje od usluga poduzećima rade za što bih mogao koristiti neke stvarno extra prihod u ovoj ekonomiji? JA stvarno dont 'ištanje to file za nezaposlenost.

Puno hvala!
Old 2. travanj 2009, 12:30
Novi član grupe

Ja sam smještena u jugoistočnoj Pennsylvania (Lancaster, York, Harrisburg, Libanonu i čitanje).
Old 24 tra 2009, 18:13
Donatorska Grupa

Pokušajte lokalni dućan i vidi što se događa.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moj Xbox 360 je dobio crveni prstenovi i 3 sam išla van jamstvo dmetria PC & konzole Igre 1 25 rujan 2009 16:08
Pronalaženje Servers Jamstvo Code (Code imovine) aresnalfc General Hardware Chat 0 20. kolovoz 2009 02:55
Subwoofer za auto - Hoće li to poništiti jamstvo? robina80 Off Topic Discussion 2 21. svibanj 2009 11:07
Slušalice Pokinute - jamstvu? YRTNEG Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 3 4. veljača 2009 04:15
Ne XP Repair Option jaybob275 Windows Operating Systems 4 13. studeni 2008 12:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.