![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav Svi, Bio sam zadivljen ako bilo koji od vas ovdje obaviti bilo koju vrstu posla za kompanije kao što je Mala dolina, HP, Gateway, Sony i sl.? To bi se moglo raditi instalaciju, rad ili jamstveni popravak. Također, se bilo tko imati bilo koji iskustvo u plazmi / LCD / DLP popraviti? Ako ste, što ste radili poduzeća i za ono što su svoja iskustva? Ja sam radio za Dell u prošlosti kroz tvrtka zove lakom. Ja sam trenutno radi za tvrtku zove pohlepan i oni nisu vrlo dobra. Mogao bilo tko molim recite mene bilo koje od usluga poduzećima rade za što bih mogao koristiti neke stvarno extra prihod u ovoj ekonomiji? JA stvarno dont 'ištanje to file za nezaposlenost. Puno hvala! |
|
| |||
| |||
| Ja sam smještena u jugoistočnoj Pennsylvania (Lancaster, York, Harrisburg, Libanonu i čitanje). |
|
| |||
| |||
| Pokušajte lokalni dućan i vidi što se događa. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj Xbox 360 je dobio crveni prstenovi i 3 sam išla van jamstvo | dmetria | PC & konzole Igre | 1 | 25 rujan 2009 16:08 |
| Pronalaženje Servers Jamstvo Code (Code imovine) | aresnalfc | General Hardware Chat | 0 | 20. kolovoz 2009 02:55 |
| Subwoofer za auto - Hoće li to poništiti jamstvo? | robina80 | Off Topic Discussion | 2 | 21. svibanj 2009 11:07 |
| Slušalice Pokinute - jamstvu? | YRTNEG | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 4. veljača 2009 04:15 |
| Ne XP Repair Option | jaybob275 | Windows Operating Systems | 4 | 13. studeni 2008 12:16 |
| Thread Tools | |
| |