kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Van itt Do garanciális javítási munkák, az egyik nagy PC vállalatoknak?

Reply

Téma eszközök
Old Április 2 2009, 05:03
Új tag Csoport

Default Van itt Do garanciális javítási munkák, az egyik nagy PC vállalatoknak?

Hello All,

Arra gondoltam, ha bármely itt semmilyen típusú munkát a vállalatok számára, mint a Dell, HP, a Gateway, a Sony stb? Ez lehet szerelési munka, munka-vagy garanciális javítást. Továbbá, ez senkinek semmilyen tapasztalata plazma / LCD / DLP javítás?

Ha igen, akkor milyen cégek dolgoztak, és mik voltak a tapasztalatok?

Dolgoztam a Dell a múltban egy vállalat felszólította AVID. Én jelenleg is dolgozik a cégnél úgynevezett mohó, és nem túl jó.

Tudna akárki legyen szíves mondja meg valamelyik szolgáltató vállalatok működnek, mint tudtam igazán Bizonyos extra bevétel ebben a gazdaságban? Igazán nem akarok fájlt a munkanélküliség.

Nagyon köszönöm!
Old 2. április 2009, 12:30
Új tag Csoport

Én vagyok a dél-keletre található, Pennsylvania (Lancaster, York, Harrisburg, Libanon és az olvasás).
Old Április 24 2009, 18:13
Donor Group

Próbáld meg egy helyi boltban, hogy mi történik.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Saját Xbox 360 lett a 3 piros gyűrűk és már kifogytak a jótállás dmetria PC és konzol játékok 1 Szeptember 25, 2009 16:08
Megtalálása Servers Garancia kód (eszközoldal kód) aresnalfc Általános fémáru Chat 0 20. augusztus 2009 02:55
Sub Autó - Will, hogy érvényteleníti a garanciát? robina80 Off Topic Discussion 2 21. május 2009 11:07
Fülhallgató Broken - Garancia? YRTNEG Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 4. február 2009 04:15
XP Nincs javítási lehetőség jaybob275 A Windows operációs rendszerek 4 13. november 2008 12:16
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.