![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello All, Arra gondoltam, ha bármely itt semmilyen típusú munkát a vállalatok számára, mint a Dell, HP, a Gateway, a Sony stb? Ez lehet szerelési munka, munka-vagy garanciális javítást. Továbbá, ez senkinek semmilyen tapasztalata plazma / LCD / DLP javítás? Ha igen, akkor milyen cégek dolgoztak, és mik voltak a tapasztalatok? Dolgoztam a Dell a múltban egy vállalat felszólította AVID. Én jelenleg is dolgozik a cégnél úgynevezett mohó, és nem túl jó. Tudna akárki legyen szíves mondja meg valamelyik szolgáltató vállalatok működnek, mint tudtam igazán Bizonyos extra bevétel ebben a gazdaságban? Igazán nem akarok fájlt a munkanélküliség. Nagyon köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Én vagyok a dél-keletre található, Pennsylvania (Lancaster, York, Harrisburg, Libanon és az olvasás). |
|
| |||
| |||
| Próbáld meg egy helyi boltban, hogy mi történik. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját Xbox 360 lett a 3 piros gyűrűk és már kifogytak a jótállás | dmetria | PC és konzol játékok | 1 | Szeptember 25, 2009 16:08 |
| Megtalálása Servers Garancia kód (eszközoldal kód) | aresnalfc | Általános fémáru Chat | 0 | 20. augusztus 2009 02:55 |
| Sub Autó - Will, hogy érvényteleníti a garanciát? | robina80 | Off Topic Discussion | 2 | 21. május 2009 11:07 |
| Fülhallgató Broken - Garancia? | YRTNEG | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 4. február 2009 04:15 |
| XP Nincs javítási lehetőség | jaybob275 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 13. november 2008 12:16 |
| Téma eszközök | |
| |