mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Ar kas nors čia Garantinis remontas darbas vienas iš didžiausių PC bendrovės?

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 2, 2009, 05:03
Naujas Narys

Default Ar kas nors čia Garantinis remontas darbas vienas iš didžiausių PC bendrovės?

Hello All,

I was wondering, jei kas nors iš jūsų čia daryti jokių darbų kompanijų, kaip Dell, HP, "Gateway", "Sony tipas ir tt? Tai gali būti montavimo darbus, garantinį ir remonto darbus. Be to, Ar kas nors turite plazmoje patirtis / LCD / DLP remontas?

Jei taip, ką įmonės turi dirbote ir kokia buvo jūsų patirtis?

Dirbau "Dell į praeitį bendrovei" Avid. Aš šiuo metu dirba bendrovei "Avid ir jie nėra labai geras.

Ar kas nors pasakyti, bet paslaugų bendrovių jie dirba kaip aš tikrai galėjo naudoti tam tikras papildomas pajamas šioje ekonomiką? I really don't wanna failą nedarbas.

Thanks a lot!
Old Balandis 2, 2009, 12:30
Naujas Narys

Default Ar kas nors čia Garantinis remontas darbas vienas iš didžiausių PC bendrovės?

I'm located in South East Pensilvanija (Lancaster, Niujorkas, Harrisburg, Libanas ir skaitymas).
Old Balandis 24, 2009, 18:13
Donorų grupės

Gauta vietos parduotuvę ir matyti, kas vyksta.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mano Xbox 360 "gavo 3 raudonas žiedų ir aš pritrūko garantija dmetria PC & konsolės Žaidimai 1 25 rugsėjis 2009 16:08
Ieškoti Serveriai Garantija kodekso (turto kodas) aresnalfc General Hardware Chat 0 Rugpjūtis 20, 2009 02:55
Sub automobilių - Ar ji netekti garantija? robina80 Off Topic Discussion 2 Gegužė 21, 2009 11:07
Headset Broken - Garantija? YRTNEG Sound, Speakers & MP3 Players 3 4 vasaris 2009 04:15
XP Nr Remontas variantas jaybob275 Windows "operacinės sistemos 4 Lapkritis 13, 2008 12:16
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.