![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello All, I was wondering, jei kas nors iš jūsų čia daryti jokių darbų kompanijų, kaip Dell, HP, "Gateway", "Sony tipas ir tt? Tai gali būti montavimo darbus, garantinį ir remonto darbus. Be to, Ar kas nors turite plazmoje patirtis / LCD / DLP remontas? Jei taip, ką įmonės turi dirbote ir kokia buvo jūsų patirtis? Dirbau "Dell į praeitį bendrovei" Avid. Aš šiuo metu dirba bendrovei "Avid ir jie nėra labai geras. Ar kas nors pasakyti, bet paslaugų bendrovių jie dirba kaip aš tikrai galėjo naudoti tam tikras papildomas pajamas šioje ekonomiką? I really don't wanna failą nedarbas. Thanks a lot! |
|
| |||
| |||
| I'm located in South East Pensilvanija (Lancaster, Niujorkas, Harrisburg, Libanas ir skaitymas). |
|
| |||
| |||
| Gauta vietos parduotuvę ir matyti, kas vyksta. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano Xbox 360 "gavo 3 raudonas žiedų ir aš pritrūko garantija | dmetria | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 25 rugsėjis 2009 16:08 |
| Ieškoti Serveriai Garantija kodekso (turto kodas) | aresnalfc | General Hardware Chat | 0 | Rugpjūtis 20, 2009 02:55 |
| Sub automobilių - Ar ji netekti garantija? | robina80 | Off Topic Discussion | 2 | Gegužė 21, 2009 11:07 |
| Headset Broken - Garantija? | YRTNEG | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | 4 vasaris 2009 04:15 |
| XP Nr Remontas variantas | jaybob275 | Windows "operacinės sistemos | 4 | Lapkritis 13, 2008 12:16 |
| Temos įrankiai | |
| |