menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Je tu niekto Do záručnej opravy pre Jedným z Big PC spoločnostiach?

Reply

Thread Tools
Old 2. apríla 2009, 05:03
Nový člen skupiny

Default Je tu niekto Do záručnej opravy pre Jedným z Big PC spoločnostiach?

Zdravím všetkých,

Myslel som, že niekto z vás tu urobiť akýkoľvek druh práce, pre firmy, ako je Dell, HP, Gateway, Sony atď? To by mohlo byť inštalačné práce, práce alebo záručnú opravu. Tiež sa nikomu žiadnu skúsenosť v plazmy / LCD / DLP opravy?

Máte-li, aké spoločnosti ste pracoval a aké boli vaše skúsenosti?

Som pracoval pre Dell v minulosti prostredníctvom firmy Avid. Já jsem v súčasnosti pracuje pre spoločnosť Avid a nie moc dobré.

Mohol by niekto prosím, povedzte mi, žiadne zo servisných spoločností, ktoré pracujú ako by som naozaj používať niektoré ďalšie príjmy v tejto ekonomike? Ja naozaj nechcem, aby súbor v nezamestnanosti.

Díky moc!
Old 2. apríla 2009, 12:30
Nový člen skupiny

I'm nachádza v juhovýchodnej Pennsylvania (Lancaster, York, Harrisburg, Libanon a čítanie).
Old 24. apríla 2009, 18:13
Darcu Skupina

Vyskúšajte miestny obchod a uvidíte, čo sa stane.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
My Xbox 360 dostala 3 červené kruhy a já jsem běžel mimo záruku dmetria PC a herné konzoly 1 25.září 2009 16:08
Hľadanie Servery Záruka zákonníka (aktíva zákonníka) aresnalfc Všeobecné Hardware Chat 0 20. august 2009 02:55
Medzisúčet pre Car - Bude rułit záruka? robina80 Vypnúť Téma diskusie 2 21. mája 2009 11:07
Headset Zlomková - záruka? YRTNEG Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 3 4. februára 2009 04:15
Variant č XP Opravy jaybob275 Operačné systémy Windows 4 13. november 2008 12:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.