![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, Myslel som, že niekto z vás tu urobiť akýkoľvek druh práce, pre firmy, ako je Dell, HP, Gateway, Sony atď? To by mohlo byť inštalačné práce, práce alebo záručnú opravu. Tiež sa nikomu žiadnu skúsenosť v plazmy / LCD / DLP opravy? Máte-li, aké spoločnosti ste pracoval a aké boli vaše skúsenosti? Som pracoval pre Dell v minulosti prostredníctvom firmy Avid. Já jsem v súčasnosti pracuje pre spoločnosť Avid a nie moc dobré. Mohol by niekto prosím, povedzte mi, žiadne zo servisných spoločností, ktoré pracujú ako by som naozaj používať niektoré ďalšie príjmy v tejto ekonomike? Ja naozaj nechcem, aby súbor v nezamestnanosti. Díky moc! |
|
| |||
| |||
| I'm nachádza v juhovýchodnej Pennsylvania (Lancaster, York, Harrisburg, Libanon a čítanie). |
|
| |||
| |||
| Vyskúšajte miestny obchod a uvidíte, čo sa stane. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| My Xbox 360 dostala 3 červené kruhy a já jsem běžel mimo záruku | dmetria | PC a herné konzoly | 1 | 25.září 2009 16:08 |
| Hľadanie Servery Záruka zákonníka (aktíva zákonníka) | aresnalfc | Všeobecné Hardware Chat | 0 | 20. august 2009 02:55 |
| Medzisúčet pre Car - Bude rułit záruka? | robina80 | Vypnúť Téma diskusie | 2 | 21. mája 2009 11:07 |
| Headset Zlomková - záruka? | YRTNEG | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 4. februára 2009 04:15 |
| Variant č XP Opravy | jaybob275 | Operačné systémy Windows | 4 | 13. november 2008 12:16 |
| Thread Tools | |
| |