мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Да ли је неко овде Гаранција Поправка Рад за једну од Биг Цомпаниес ПЦ?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. април 2009, 05:03
Нови члан групе

Поздрав Сви,

Био сам задивљен ако било који од вас овде обавити било коју врсту посла за компаније као што је Мала долина, ХП, Гатеуаы, Соны и сл? То би се могло радити инсталацију, рад или гарантни поправку. Такође, се било ко имати било који искуство у плазма / ЛЦД / ДЛП поправити?

Ако сте, шта сте радили предузећа и за оно што су своја искуства?

Ја сам радио за Делл у прошлости кроз фирма зове лаком. Ја сам тренутно ради за фирму зове похлепан и они нису врло добра.

Могао било ко молим реците мене било које од услуга предузећима раде за шта бих могао користити неке стварно екстра приход у овој економији? ЈА стварно донт 'оскудица за филе за незапосленост.

Пуно хвала!
Old 2. април 2009, 12:30
Нови члан групе

Ја сам смештена у југоисточној Пенсилванија (Ланцастер, Ыорк, Харрисбург, Либану и читање).
Old 24 тра 2009, 18:13
Донаторска Група

Покушајте локални дућан и види шта се дешава.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц