менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Будь-яке тут робиш гарантії ремонтних робіт для однієї з великих компаній ПК?

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 квітня 2009, 05:03
Нові члени групи

Default Будь-яке тут робиш гарантії ремонтних робіт для однієї з великих компаній ПК?

Hello All,

Мені було цікаво, якщо хто з вас тут робити будь-який вид роботи для таких компаній, як Dell, HP, Gateway, Sony і т.д.? Це може бути монтажні роботи, гарантійне робіт або ремонту. Крім того, не кого-небудь є досвід в плазмі / LCD / DLP ремонт?

Якщо у вас є, які компанії ви працювали і за що був ваш досвід?

Я працював для Dell в минуле через компанію під назвою Avid. Я зараз працюю в компанії називають Avid, і вони не дуже добре.

Чи міг хто Скажіть, будь ласка, будь-яку з послуг компанії вони працюють, як я могла реально використовувати додатковий дохід в економіці? Я дійсно не хочуть подати на безробіття.

Спасибо большое!
Old 2 квітня 2009, 12:30
Нові члени групи

Default Будь-яке тут робиш гарантії ремонтних робіт для однієї з великих компаній ПК?

Я розташоване в південно-східної Пенсільванії (Ланкастер, Йорк, Harrisburg, Ліван і читання).
Old 24 квiтня 2009, 18:13
Донор групи

Спробуйте місцевий магазин і подивитися, що відбувається.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Моя Xbox 360 отримали 3 червоні кільця і я вибіг з гарантій dmetria PC & консоль Gaming 1 25 вересня 2009 16:08
Пошук серверів гарантія кодекс (активи кодекс) aresnalfc Генеральний обладнання чат 0 20 серпня 2009 02:55
Sub для автомобіля - Чи буде будь-якої гарантії? robina80 Off Topic Discussion 2 21 травня 2009 11:07
Гарнітура Broken - гарантія? YRTNEG Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 4 лютого 2009 04:15
XP не ремонтувався Варіант jaybob275 Операційні системи Windows 4 13 листопада 2008 12:16
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.