![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ако не знате шта је то крзнен се онда не замарам с тим нит. Али, свако ко је овде крзнен?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Није ми, мрзим их мачка тхреадс глупо!
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
|||
|
|||
|
Д =
|
|||
|
|||
|
антропоморфија?
|
|
|
|||
|
|||
|
крзнени је сленг за "људска стидне џунгла?''
|
|
|
|||
|
|||
|
Колико један крзнени Сир?
|
|
|
|||
|
|||
![]() 0_о
|
|||
|
|||
|
И дунно што игра он је свира на много пре него је рођен је:
Неко ко каже да су се углавном крзнени изражавање интереса у антропоморфни животиња и / или створења. Гоогле крзнен цон или крзнени Конвенције. Ко зна шта он значи, као млађа генерација повјесно узима речи и фразе и мења дефиницију да одговарају они сами. Хелл, ја сам довољно стара да се сјећам када је неко рекао: гаы није увриједити или оклеветати, него је значило да су срећни и да се забаве около. Наравно МОЈ генерације направио реч "лош" знаци "добар" и изађе са речју "једностран", лол. |
|
|
|||
|
|||
|
лол. не, његова још увек исти. антропоморфни животиња и / или створења суме. га.
|
|||
|
|||
|
ЛОЛ сам мислио тако. Они су (или су имали) а крзнен цон овде у Атланти сваке године. добро барем они до 2006.
Едит: Ех и ја сам не стварно "крзнени", иако је то препуњен у литератури (у зеца у Алице ин Уондерланд на пример). |